2777
2789
عنوان

مدام پروفایل یه زن هرزه رو چک میکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 58 پست
ازباسلام بگیرعالیه

عه نصب کردم  اما  زیاد لباسا و اینچیزاش جالب نیست انگار  اخه من خریدرفتن با بچه هام سخته نمیبرمشون اینترنتی واسشون میخرم همیشه

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من خودم معجزشو دیدم😍😍لطفا این دو تاکلیپم ببینین خانومای گل عاااالیناینم دومی💙🥰

سوره ی نور و بخونم عزیزم ؟ البته ن واسه اینکه شوهرم تحت حفاظت باش ... واسه خودم و بچه هام ... 😕

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه نصب کردم اما زیاد لباسا و اینچیزاش جالب نیست انگار اخه من خریدرفتن با بچه هام سخته نمیبرمشون ا ...

هرچی اینستاهست اینجام هست بگرد غرفه های خوبی پیدامیشه  منم همش نتی میخرم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عه عزیزم حالا ک متاسفانه تجربه مشترک داریم میشه تاپیکای دیگمم نظربدی ب کمکت واسه اینکه بتونم خودم وا ...

تصور کن که شوهرت یه مرد جدیده 

انگار تازه ازدواج‌کردی 

بااااید بتونی گذشته ها رو نادیده بگیری 

حالا که برگشتی باید عوض بشی 

اولا یه زن قوی و مستقل باش 

دوما بشین فکر کن اشتباهاتت چی بوده 

مثلا اشتباه من سادگی و مظلوم بودنم بود

کم کم به اجتماع برگرد 

مهمونی ها و جمع ها رو برو و خوش بگذرون 

نگران حرف مردم نباش 

چون مردم در هر حالتی چرت و پرت رو میگن 

مطالعه اتو بیشتر کن 

هم از این دیدگاه که همسرداری رو بیشتر یاد بگیری و کلا اطلاعاتت رو در هر موضوعی بالا ببری 

و هم اینکه از دید شوهرت یه زن فهمیده بیای 

این هم که میگن به خودت برس هم درسته 

بیشتر خرج کن البته از پول های شوهرت

لباس های خوب بخر 

کلاس یا باشگاه اگر وقت آزاد داری برو 

آرایشگاه منظم برو 

باید به چشم شوهرت یه زن خاص بیای 

یعنی توی فکرش این باشه که زن من چقدر مهمه چقدر با اعتماد به نفسه چقدر عاقل و داناعه 

دعوا و داد و بیداد هم راه ننداز 

زیبا حرف بزن 

زیبا راه برو 

کارهای دم دستی و حرف های کوچه بازاری نزن 

یعنی در حقیقت خودتو بکش بالاااااا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

کی یود چی میخواست اونوقت؟ 😂😂😂 پیرزنا دارن کولاک میکنن بعدعمری یادشون اقتاده با همسنای نوه هاشون ...

خودمون بیست ساله ازدواج کردیم  ولی زنه از من چند سالی  بزرگتره زود بچه دار شده شماره شوهرم رو برادر شوهر خیر ندیدم بهش داده بود یه شب دیدم یکی دوتا کلیپ عاشقانه واسه شوهرم فرستاده و اینکه پرینت گرفتیم نزدیک صد بار به گوشی شوهرم زنگ زده بود و مدت تماسها همش ثانیه بود و به دقیقه نکشیده بود ولی آخرین تماسش بیست دقیقه بود خلاصه من فهمیدم و روزگار شوهرم رو سیاه کردم شوهرم سیم کارتش رو عوض کرد  ولی بازم زنه ول کن نیست زنگ میزنه به من میگه گوه خوردم  از اونور هر روز یه اکانت میسازه شوهرم بلاکش میکنه

تصور کن که شوهرت یه مرد جدیده انگار تازه ازدواج‌کردی بااااید بتونی گذشته ها رو نادیده بگیری حالا که ...

چ تجربیات ارزشمندی ❤ شات گرفتم ازش عزیزم  ولی مشکل همسرتون چی بود  چ تایمی جدابودید ؟ من نمیتونم دیگه دوسش داشته باشم اخه ... 😤 حالمو بدمیکنه همین ک نزدیکمم باشه 

خودمون بیست ساله ازدواج کردیم ولی زنه از من چند سالی بزرگتره زود بچه دار شده شماره شوهرم رو برادر ...

خخخخ چی میگه اونوقت تو چندثانیه  زنی ک ب شوهرم زنگ میزد همیشه تماسهاش ۵۰ ثانیه ای بود سالها بعدمتوجه شدم  زنگ میزده و میگفته بیاخونه فقط و قطع میکردن شوهرم میرفته ...د

خخخخ چی میگه اونوقت تو چندثانیه زنی ک ب شوهرم زنگ میزد همیشه تماسهاش ۵۰ ثانیه ای بود سالها بعدمتوجه ...

رفتیم زیارتگاه شهرمون شوهرم قسم خورد همش سرزنشش میکردم که زندگی خودش و مارو خراب نکنه شوهرم گفت می‌گفته طلاق میگیرم زنت میشم حالا زنیکه عروس داره با دوتا دختر هفده ساله ویه شوهر از این گنده لاتا

چ تجربیات ارزشمندی ❤ شات گرفتم ازش عزیزم ولی مشکل همسرتون چی بود چ تایمی جدابودید ؟ من نمیتونم دیگ ...

بعد از زایمان اولم تا دو سال پنهونی خیانت میکرد 

با یه نفر رو مطمئنم که بود ولی بیشتر از اون رو مطمئن نیستم 

استارتر من هیچ وقت از خونه دور نشدم و این رو هم برای کسی تعریف نکردم 

من موندم توی زندگیم 

ولی به روی شوهرم آوردم که فهمیدم خیانت میکنه 

اونم حقیقتش از بابام میترسه و این که کلا خانواده امو خیلی دوست داره 

دوست نداشت که ما رو از دست بده 

برای همین از ترسش که من نرم اون زنیکه رو بلاک کرد 

من از اون موقع از مشاور راهنمایی گرفتم 

یادم نیست چیشد و از کی شروع شد ولی من خودمو تغییر دادم 

من اون موقع دانشجو بودم و روزهایی که میرفتم دانشگاه اینم میرفت پی زن بازیش 

من عوض شدم 

و اونم کلا همه چیزو گذاشت کنار 

ما آدم های مذهبی ای هستیم 

واسه همین از خدا و پیغمبر هم ترسوندمش 

راهشو دوباره به هیئت و مجالس روضه باز کردم 

و خداروشکر گذاشت کنار 

شاید یک سال یا بیشتر طول کشید تا دوباره بهش اعتماد کنم و دوستش داشته باشم 

البته علتش هم این بود که دیگه به هییییییچ وجه چکش نکردم 

همش میگفتم کسی که بخواد خیانت کنه توی شیشه هم بزاریش کارشو میکنه پس چرا من اعصابمو با چک کردن اون خورد کنم 

و بعد 

بعد از اینکه خودمو تغییر دادم و فهمیدم اونم آدم شده شروع کردم به اقتدار دادن بهش و انجام کارهایی که فکر میکردم به خاطر نبود اونا خیانت کرده 

البته هنوز که هنوزه شماره اون هرزه رو توی گوشیم ذخیره دارم 

ولی دیگه چکش نمیکنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بعد از زایمان اولم تا دو سال پنهونی خیانت میکرد با یه نفر رو مطمئنم که بود ولی بیشتر از اون رو مطمئن ...

امیدوارم هرگز دیگه همجین چیزی و تجربه نکنی  خوندن همچین چیزایی هم درداوره چ برسه تجربش 😣   خیلی خوشحالم ک اینقدر عاقلانه برخوردکردی و تونستی  مدیریت بحران کنی  ممنون ازوقتی ک گذاشتی عزیزدلم دونه ب دونه ی حرفات دنیای ارزشه واسم 

امیدوارم هرگز دیگه همجین چیزی و تجربه نکنی خوندن همچین چیزایی هم درداوره چ برسه تجربش 😣 خیلی خوش ...

انشاءالله شما هم بتونی زودتر این احساس های منفی رو کنار بزاری و شوهرت هم سر عقل اومده باشه و تا آخر عمرتون در کنار هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشید🤲🤲

انشاءالله شما هم بتونی زودتر این احساس های منفی رو کنار بزاری و شوهرت هم سر عقل اومده باشه و تا آخر ...

ممنونم ازدعای قشنگت  چی بگم عزیزم  انشالله ک اینطور باشه ...