2777
2789
عنوان

آقایون سایت لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست
روانشناسا همیشه درست نمیگن

نظر شما چیه؟ 

اگر بخواید بی طرف صحبت کنید و تو یه بحث شما بیشتر مقصر باشید و بیشترین ضربه رو زده باشید حس عصبانیتتون بعد از اون بحث نسبت به طرف بیشتر هست یا نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدی یه جمله ای هس ک میگن آدم توی عصبانیت حرف دلشومیزنه،۹۰درصد آقایون این جمله صدق نمیکنه

واقعا اینطوره؟

یعنی شما آقایون حرف رو حتی غیر واقعی برای این میگین که طرف رو مثلا بچزونید؟

شخصیت ها باهم فرق داره بعضیا از عصبانیت هرچی از دهنش بیاد بیرون میگه ک خودش و خالی کنه بعضیا میتونن ...

خوب اونی که میگن آیا حرف دلشونه یا صرفا برای تخلیه روانی خودشون و آزار طرف مقابلشونه 

مثلا اگر شما با همسرتون دعواتون شه و تو دعوا از کلمات به عنوان ضربه استفاده کنید ممکنه چقدر اون حرفا واقعا حرف دلتون باشه؟

این سوال همیشه دغدغه ی ذهن منم بود شوهر من همش تو دعواهامون میگه من بازم بچه میخوام و تو دیگه نمیتونی بچه دار نمیشی خیلی دلم میشکنه ولی بعدش میگه بخدا همش تو عصبانیت بود و دست خودم نبود و عاشقتم و خیلی باهاتون خوشبختم ولی من درسته به ظاهر قبول میکنم ولی از دلم بیرون نمیره و همش ذهنم درگیره

این سوال همیشه دغدغه ی ذهن منم بود شوهر من همش تو دعواهامون میگه من بازم بچه میخوام و تو دیگه نمیتون ...

تو این تاپیک اکثر آقایون گفتن حرفایی که تو عصبانیت میزنن واقعا حرف دلشون نیست

نظر شما چیه؟ اگر بخواید بی طرف صحبت کنید و تو یه بحث شما بیشتر مقصر باشید و بیشترین ضربه رو زده باشی ...

نه، انقدرا بی انصاف و بی‌منطق نیستم که تقصیر خودمو گردن دیگری بندازم

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟