2777
2789

به همسرت بگو دور از جون بچت الان یه ویزیت دکتر ۲۰۰ تومن دارو بگیری و با تزریقات زیر هفتصد نمیشه کاپشن و پافر قیمت مناسب هم هست اسفند خرج آدم که بیشتره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم حرفی نزن پول تو جیبی هم نخواه شیش ماه ک بهت پول تو جیبی نده میتونی بری شکایت کنی و ...

وای شماها دیگه کی هستین

منم بچه بودم پدرم دستش تنگ بود چندسال همش یک کاپشن میپوشیدم ، مادرم باید طلاق میگرفت

واقعا برات متاسفم تو خودت حتما طلاق گرفتی چشم زندگی بقیه رو نداری

از سوئیشرت ک بهترهحداقل شوهرشو میتونی راحت راضی کنه

اگه به خرید راضی شه به 1500هم راضی میشه این راضی به خرید نیست چه هزارتومان چه پنج میلیون انگار کلا حیفش میاد برا هفتصد تومنی هم میگه عید می‌خریم صد تومن 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اگه به خرید راضی شه به 1500هم راضی میشه این راضی به خرید نیست چه هزارتومان چه پنج میلیون انگار کلا ح ...

خدا هیچ کس رو گیر ادم خسیس نندازه

پیر میشی زیر دست اینا

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بابا چی میخواید از زندگی این بنده خدا

منو با اون کاربر اشتباه نگیر

شوهرم منم روزایی که میخاد خسیس بازی دربیاره قهر میکنم سریع پولو میده

مثلا همین هفته برای جشن پسرم ۲۰۰ تومن نمیداد با قهر کارم راه افتاد،دیگه هر مردی قلقی داره باید دستت بیاد

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

اسی به خدا توکل کن و با خلق خوش با همسرت روزای سخت رو همراهی کن مطمئن باش روزای خوش هم منتظرت هست زندگی دنیا اینجوریه بالا داره پایینم داره عزیزم مدارا کن

هر روز صبح بعد از نماز صبح ۷۰ بار استغفرالله بگو و ۱۰۰ تا صلوات بفرست ان شاء الله روزیت زیاد میشه