جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از سوئیشرت ک بهترهحداقل شوهرشو میتونی راحت راضی کنه
اگه به خرید راضی شه به 1500هم راضی میشه این راضی به خرید نیست چه هزارتومان چه پنج میلیون انگار کلا حیفش میاد برا هفتصد تومنی هم میگه عید میخریم صد تومن
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اگه به خرید راضی شه به 1500هم راضی میشه این راضی به خرید نیست چه هزارتومان چه پنج میلیون انگار کلا ح ...
خدا هیچ کس رو گیر ادم خسیس نندازه
پیر میشی زیر دست اینا
فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اسی به خدا توکل کن و با خلق خوش با همسرت روزای سخت رو همراهی کن مطمئن باش روزای خوش هم منتظرت هست زندگی دنیا اینجوریه بالا داره پایینم داره عزیزم مدارا کن
هر روز صبح بعد از نماز صبح ۷۰ بار استغفرالله بگو و ۱۰۰ تا صلوات بفرست ان شاء الله روزیت زیاد میشه