2777
2789
عنوان

جون من راستشو بگید فرق کرده پوستم یا نه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست

به جان تو و جان خودم فرق زیادی نکرده . چون دارز الکی پول خرج میکنی و بدد نیستی چی کار کنی . اول باید بری پاکسازی کنی اون جوش های ریز و سر سیاه رو بگیری . حتما باید این کارو کنی . مشگل شما داخلیه . با زدن پماد و کرم و ژل و ... درست نمیشه . درون پوست ایراد داره نه بیرون پوست . شما تنبلی رو بزار کنار . روزی ۲۰ دقیقه نرمش های هوازی انجام بده . موری که به نفس نفس بیوفتی و عرق از سر و صورتت بریزه . ضربان قلبت بره بالا . دیگه اصلا جوش نمیزنی . جای جوش های قبلی یکی دو ماهه خوب میشه . مشگل شما اینه که جوش های جدید میزنی . نرمش هوازی کن و بعدش برو حموم و تا جایی که میتونی گرمای آب رو تحمل کنی صورتت رو بگیر زیر دوش آب داغ و بشور . برای جبران آب از دست رفته ی بدن موقع ورزش هم سوپ بخور . شب زنده داری ممنوع . اگر خواب کافی نداشته باشی جوش های ریز و زیر پوستی تو ناحیه ی پیشونی میزنی . کل صورت ولی پیشونی و داخل سر بیشتر میزنی . از یه چیزایی هم پرهیز کن . نوشابه . تن ماهی . سوسیس . کالباس ‌. قلیون . عطر و ادکلن . ببین این عطر و ادکلن که میگم خیلی مهمه . از مام زیر بغل استفاده کن به جای عطر و ادکلن . از بوی تاید به شدت دوری کن . بوی مایع ظرفشویی هم ب ای پوست ضرر داره ولی بوی تاید پوست رو داغون میکنه . فقط یه هفته کارهایی که گفتم انجام بده و ببین پوستت چی میشه . به فکر درمان جای جوش های قبلی هم نباش . خودشون خوب میشن . هر کاری کنی دوباره جوش میزنی و روز از نو روزی از نو . کارهایی که گفتم بکن که دیگه جوش نزنی . سر سیاه ها خود به خود نمیره . حتما باید پاکسازی شون کنی . همه شونو در بیاری . خمه کارهایی که گفتم با هم انمام بده . هیچ کدومو از قلم ننداز . ۲ روز اول خودت احساس میکنی که حالت هم خیلی بهتر شده . ۲ ماه دیگه پوستت خیلی خوب میشه . تازه اون موقع باید بری کلینیک برای مرحله ی نهایی که اگر لازم بود مثلا لیزر کنی که اون یه ذره جایرجوشی که مونده هم از بین بره . تا داشتن یه پوست کاملا صاف نهایتا ۲ ماه فاصله داری . اگر پوستت صاف نباشه هر کاری کنی چهره ت زشت به نظر میرسه . ۲ ماه دیگه از دیدن خودت تو آینه لذت میبری ‌. 

به جان تو و جان خودم فرق زیادی نکرده . چون دارز الکی پول خرج میکنی و بدد نیستی چی کار کنی . اول باید ...

من الان دیگه جوش نمیزنم فقط پریودی 

اینم بگم جای جوش چطور بدون درمان درست میشه 

شب زنده داری هم نمی کنم 

کالباس و قلیون هم نمی کشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.