2777
2789
عنوان

بحث شدید با همسرم مامان دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 39 پست
اتاق مادران جا نداره بخیه هام نگرفت بازه

تو همون بیمارستان اگه بستری شی که خیلی خوبه

میتونی روزی یکی دوبار بیای بخش نوزادان به بچه هات سر بزنی و بری تو بخش خودت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی دکترا نمیزنن . برا منم نزده بودن اگه زده بودن بچه م نمیرفت تو دستگاه کلی هزینه و حرص و جوش برا ...

آمپول ریه من پرسیدم گفتن اگه بزنی تا سه روز بعدش اگه بچه دنیا بیاد اثر داره وگرنه دوباره باید بزنی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عزیزم درکت میکنم خیلی روزای سختی هستن منم این روزا رو داشتم ولی من علارغم اینکه پرستارا گفتن موندن فایده نداره موندم پیش پسرم بخیه ام شل شد دکترم درستش کرد زجری کشیدما تازه اتاق مادران با یه مادر دعوام شد تمام طول روز روی صندلی کنار بچه ام موندم عفونتم نکردم

تازه ناهارمم میدادم همسرم بخوره رسما زجر کشیدم ولی الان خوشحالم سخت بود ولی بچه ام رو تنها نذاشتم

چرا ناهارتو میدادی همسرت بخوره😒

چون از سرکار میومد پیشم دلم براش میسوخت از ظهر تا شب تو حیاط بیمارستان مینشست منم ناهار و شامم رو باهاش شریکی میخوردم الان که یادمون میاد میگه اصلا به ذهنم نمیرسید غذا بخرم بیارم باهم بخوریم

ببین من مجردم هیچ درکی هم از بخیه و نوزاد نارس و اینا ندارم ولی فکرشو بکن شوهرت هر روز یا هر دو سه روز یه بار باید دو ساعت تو راه رفت و دو ساعت برگشت باشه خطر تصادف هست خستگی راه هست تازه اگه تو هم بخواد ببره که خیلی سخت تره. میدونم خونه برادر شوهرت به اندازه خونه خودت راحت نیستی ولی خب کاریه که شده اگه قبل زایمان میدونستی احتمال اینکه دوقلو هات تو دستگاه بمونن هست باید همون موقع یه فکری براش میکردین یه سوئیتی چیزی اجاره میکردین نزدیک بیمارستان و...

لج نکن یه مدت برو خونه جاریت