دیشب پیام داد عامل تمام سفیدی ریش وموهام تویی
تو بفکر بچه هامون نیستی که توی دستگاهن تو فقط تواین جاده میخای بری وبیای تو فلانی بیساری بهمانی عقل نداری تومادر نیستی هرچه که فکر کنید بهم گفت و من گریه هام صدبرابرمیشد تاپیک های قبل گفتم علت رفت وآمدمون وبچه هام چرا تو دستگاهن همسرمم میگه توبااین بخیه های پارت باید خونه داداشم بمونی که هی تواین راه نریم بیایم
دیشب کلی باپیام بهم حرف زد قلبمو هزار تیکه کرد فقط خدامیدونه دارم چه روزای سختی رو میگذرونم
منم اینو بهش گفتم
خیلی بی انصافی که داری میگی بفکر بچه هات نیستی 😭😭خیلی نامردیه که داری اینجوری قضاوتم میکنی حالم بده و داری هر طوری دلت میخواد قضاوت میکنی فردا ببرتم پیش بچه هام میمونم همونجا بخیه هام عفونتم کنه عفونت بزنه توخونم برنمیگردم حتی اگه بمیرمم برنمیگردم همون بیمارستان. میمونم ولی هیچوقت این رفتاراتو قضاواتتو تواین شرایط افتضاح روحیم یادم نمیره خیلی بی انصافی بخدا
هیچوقت یادم نمیره تواین شرایطی که بیشترازهمیشه بهت احتیاج داشتم فقط حالمو بدتر کردی فقط حرفایی بهم زدی که قلبمو بیشتر بدرد اوردی خیلی نامردی دیدی ۸ماه خودمو بچه ها دردکشیدیم دیدی چه استرسایی کشیدم داری میبینی هربار که دکتر یه حرفی میزنه درمورد بچه ها جونم میخواد دربیاد تو هیچی نمیبینی هیچی خیلی نامردی که به منی که داری حالو روزمو میبینی میگی توبفکر بچه هات نیستی خیلی بی انصافی
هیچوقت این بی انصافیتو یادم نمیره
منو گزاشتی پیش بچه هام نه حق داری طرفم بیای نه حق داری زنگ بزنی بگی خوبی یا بد مرده وزنده وخوب وبدمن از فردا که برم پیش بچه هام دیگه به تو هیچ ارتباطی نداره
نه دلسوزیتو نه دلنگرونیتو نه نگران بودنتو برا خودم باورنمیکنم
ریشاتو من سفید کردم دیگه
دلم بحال این دوتا طفل معصوم میسوزه
وگرنه ارزوی مرگ میکردم
براتو که فرقی نداره
من حسرت به دل بچه هام میمونم
خیال میکردم میفهمی منو خیال میکردم این شرایط و روزای سختو باهم میگذرونیم ولی اشتباه میکردم جز اینکه قلبمو بیشتر بدرداوردی امشب
کاراتو کن منو فردا ببری پیش بچه هام
دیشبم اومد تا آلان خوابه ولی من تصمیمو گرفتم فقط میترسم عفونت بگیرم توبیمارستان میترسم بمیرم بااین عفونت وبچه هامو نبینم توروخدا اول واسه سلامتی بچه هام دعا کنید بعد صبر خودم که خدا بهم صبربده این روزا رو بگذرونم