2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم می‌خواد برای شوهر من تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 83 پست
رفتاری با کسی نداشته باش رفتار خودتو درست کن موضوع خیانت جدااما کسی ک میخواد برای همسرت تولد بگیره ا ...

بخدا یه دایی دیگه و کلی خاله و عمه هست برای اونا تولد نمیگیره 

فقط تو زندگی منه دخالت دارن وگرنه چه حسودی؟ شوهر خوبیه ؟ 

بعدم مگه تولدش نیست من دست خالی برم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون شما برای داییت تولد نمیگیری دلیلی نداره دخترخواهرش نگیره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

چون شما برای داییت تولد نمیگیری دلیلی نداره دخترخواهرش نگیره

برای بقیه دایی هاش چرا نمیگیره ؟ 

چون بهش رو نمیدن فقط منم بهشون آنقدر رو دادم 

فقط خودشیذینی پیش شوهرش وگرنه فقط کیک می‌خواد بده بدون کادو 

بابا این خواهر زادهه تو همه چی دخالت میکنه به دایی دیگه داره چرا برا اون نمیگیره خب این کارو میکنه ش ...

بعضی ها برای یکی از دایی ها بیشتر خودشونو لوس می‌کنند. 

متاسفانه تو سایت نمیشه بعضی چیزها رو گفت بقیه ناراحت میشن 

شما حق داری تولد نگرفتی کلا حقشه ولی بدون شوهرت در موردت اینطور فکر نمیکنه میدونه خودش مقصره که براش تدارک ندیدی

خب دایی شه چ اشکالی داره براش تولد بگیره حتما دوست داره دایی شو...بعدم دوبار ازدواج کردنش چ ربطی ب ش ...

انشاالله خودت دقیق مثل من بشه زندگیت به حق پنج تن 

که بدونی چطور بنویسی 

چون بیکاره سرش تو زندگی منه 

مگه داییش مجرده

برای بقیه دایی هاش چرا نمیگیره ؟ چون بهش رو نمیدن فقط منم بهشون آنقدر رو دادم فقط خودشیذینی پیش شوهر ...

خوب اگه قبلا رو دادی الان میخای چیکار کنی ؟ میتونی یهو جمعش کنی بسم الله

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

خب دایی شه چ اشکالی داره براش تولد بگیره حتما دوست داره دایی شو...بعدم دوبار ازدواج کردنش چ ربطی ب ش ...

انشاالله زندگی خودت میره لبه پرتگاه از اون بالا پرت میشی 

دایی‌شو دوست داره سال به سال بهش زنگ نمیزنه؟

خوب اگه قبلا رو دادی الان میخای چیکار کنی ؟ میتونی یهو جمعش کنی بسم الله

اره تقصیر خودمه خیلی باهاشون مهربانم

بی نهایت به شوهرم میگم پول هروقت خواستن بده هروقت میان هیچی نمیگم بهشون فقط احترام 

اگه داییش رو خیلی دوست داره سالی یه بار رنگ نمیرنه ؟؟ 

اینا همش خود شیرینی پیش شوهر تازه است 

اسی اشتباهات قبلیتو جبران کن محلش نده به شوهرتم بگو هر موقعه دلم باهات صاف شد جشن میگیریم

انشاالله زندگی خودت میره لبه پرتگاه از اون بالا پرت میشی دایی‌شو دوست داره سال به سال بهش زنگ نمیزنه ...

بهتر که زنگ نمیزنه تو زندگی تون نیست. فقط میخواد یه جشن بگیره به اسم تولد شوهرت که بیاد با شوهرش پز بده که مثلا خوشبختم همین 

اره تقصیر خودمه خیلی باهاشون مهربانمبی نهایت به شوهرم میگم پول هروقت خواستن بده هروقت میان هیچی نمیگ ...

پول به پدرو مادرش بده یکم باز قابل تحمله تا به خواهر و برادر و اینا 

ینی من نمیپسندم بعنوان قرض اوکیه اما همینجوری بدی و پس نده بشه رو قبول ندارم