2777
2789
عنوان

آب قطعه بچمم خودشو کثیف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو جواب پستا رو میدی من قلبم میگیره تو رو خدا گوشی رو بذار کنار زود برو بچه رو بشور سوخت بیچاره

شاید باورت نشه بطری نوشابه خالی بود پر از آب شیرین کردم (آب شیرین کنشون وصله)

با بدبختی شستم 😑

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

به بطری آب معدنی بخر گرم کن بچه رو بشور و از این به بعد دو سه تا دبه آب ذخیره داشته باشند ما با اینکه جایی هستیم که آب هیچ وقت قطع نمیشه و فشار زیادی هم داره اما همیشه دبه ی آب ذخیره هم می‌زارم کنار عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

واقعا منو ببخش که باهات رکم 

اما شما مادر اون بچه ای 

همش 3 سالشه 

چون آب قطعه گذاشتی نیمممممم ساعت خودشو نگه داره آخرم کثیف کرد😭

بعد الان نگران آبروت جلو مادر شوهرت هستی؟!؟! 

نگران اون بچه باش مادر من 

آب قطعه 

توی یه کتری یا یخچال هم یه بطری آب نبود شما برداری بچه رو نجات بدی؟!؟ یعنی توی اون خونه یک لیوان آب یکجا نبود شما نذاری بچه رو توی این موقعیت؟! 

گیرم توی خونه یک قطره آب نبود که بعیده البته یه دستمال هم نبود شما بچه رو ببری کارش رو بکنه دستمال بکشی موقتا تا آب بیاد ببری تمیز کنی و لباسش رو عوض کنی

من واقعا تعجب میکنم 

وقتی کوچکترین مسائل این بچه تون رو نمیتونید مدیریت کنید و جالبه یکی دیگه رو باردارید🤦🏻‍♀️

من توی باغ بودم دخترم نیاز داشت بره دستشویی 

باغ در حال بنایی بود و سرویس بهداشتی اول در حال در حال تعمیر، سرویس بهداشتی دوم هم آب قطع بود

من با سرعت نور دویدم تو ماشینم یه بطری آب کوچیک داشتم آوردم همونجوری با بطری گذاشتم رو پیک نیک یکم گرم کردم و دخترم رو بردم سرویس 

در صورتی که دختر من 7 سالشه و میتونست خودش رو نگه داره تا ببرمش خونه 

اما من نخواستم اذیت بشه 

بعد شما تو خونه ای و........ 

ی بطری اب معدنی معذرت 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

وا بچه سه سالشه 

چه بی ابرویی ؟ 

اب معدنی بگیر 

خودت برو باهاش دستشویی بچه راحت شه 

با ۵-۶ تا دستمال فقط تمیزش کن بعد تو شورتش ی نوار بهداشتی بذار تا اب بیاد ببریش حمام