2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 178 پست
خب پس شمام جونی 😍 ای جان عزیزم بنظرم شما کار خوبی کردید بچه دار شدن واقعا مسئولیت بزرگیه آفرین به ش ...

ممنونم عزیزدلم مررسی♥️😘 مرسی که بهم امید میدین. ان شاء الله لیاقت مادر شدن رو داشته باشم و خدا هم من رو لایق بدونه 😍مرسی قربونت برم 😘

امیدوارم بهترینها براتون پیش بیاد و با این فهم و بلوغ مطمئنم شما همسر و مادر خیلی خیلی خوبی میشی عزیزم 😘😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزدلم مررسی♥️😘 مرسی که بهم امید میدین. ان شاء الله لیاقت مادر شدن رو داشته باشم و خدا هم م ...

قربونت برم عزیزم ❤️😍😍 حقیقت گفتم  داری عزیزم شما با این ذهنیت اتفاقا مادر عالی میشی ❤️😍 دنیا به مادر های مثل شما نیاز داره 

منم ازدواج  کردم عزیزم  فعلا بچه دار نشدیم بنظرم هنوز آگاهی شو ندارم در خودم نمیبینم ک فعلا مادر شم 😅 

ولی شما مشخصه کاملا آماده هستی ❤️😍😍 امیدوارم زودتر مامان یه نی نی خوشگل و تپل مپل بشی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم وقتی همسرتونو دوست دارین و دارید زندگی میکنین که بچه دار شدن بد نیست. دوما شخصی که 5 تا بچه دا ...

همونا میگم دروغ میگن، وگرنه کدوم احمقی وقتی نون نداره بخوره 5 تا میاره، اینا بیشتر واسه جو درست کردن و بازدید خوردنه

من اداره بیمه کار میکنم، غیر از افغانی کس دیگه ای ندیدم 5 تا بچه بیاره درحالی که توانایی غذا دادن بهشون نداشته باشه، اون افغانی هم غذای خوب به بچه هاش میده فقط لباس و موبایل و... واسشون نمیخره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
به نظرم اون بچه هم حقی داره حق داره هم پدر و هم مادر داشته باشه حق داره تو یه خانواده در کنار پدر و ...

خوش باحال روح لطیف یه بچه اگر وجود داشته باشه، تا نبود که ... و .... و .... بود

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)
ببخشید من چیزی از صحبت شما متوجه نشدم. یعنی خانواده ای بسازیم که متعلق به اون خانواده نیستیم؟ یعنی ب ...

خانواده وجوه مختلف داره که در یک چهار جمله شما اگر می‌گنجید الآن جمعیت کشور ما توسط دشمن تهدید نمیشد

بعد بهشون گفتم سرنوشت این بچه چی میشه؟ در جواب بهم گفت خانم به تو چه. بچه ی خودمه. من چیزی نگفتم بهش ...

اینجا هم همینه من گفتم چرا بچه میارید گفتن بچه خودمه خب بچه ات عقده ای و دزد و بادی به هرجهت بار بیاد ماهم درگیر میشیم بعد تو که عقل نداری بچه میاری تو این شرایط خب ماباید برات تصمیم بگیریم دخالت کنیم دیگه‌ 

عزیزم من دیدم تو خانواده ی همسرم،اقا حکم زندان داشت اعتیاد داشت ده سال،خانم بخاطر اینکه جای پای خودشو سفت کنه حامله شد این آقاقبل از اینکه بچه ش دنیا بیادرفت زندان،هزاران درد کشید این بچه بخاطر این مادر بی فکر،الان هشت سالشه بسیار درد کشیده چند روز خونه ی پدربزرگ میمونه چند روز خونه ی خودشون،باباش هی آزاد شد هی افتاد زندان این چندسال

از یه طرف سه تا عموی سالم داره با بچه های عالی و خونه زندگی عالی

مقصر فقط مادرشه از اول هم گفت چهارماهمه به دروغ که کسی نگه سقط کن

بعد بهشون گفتم سرنوشت این بچه چی میشه؟ در جواب بهم گفت خانم به تو چه. بچه ی خودمه. من چیزی نگفتم بهش ...

بخدا انقدر از کلمه بچه تنفر گرفتم 

تا میگی الف میگه بچممممممم

بچمممممممههههه

بچچچچچچه

کوفت دیگه 

(وکلای سایت از بچه بدم نمیاد و عاشق بچه هستم از این کلمه متنفر شدم بس که بچم بچم میکنن در حق اون طفل بی مناه مادری هم نمیکنن)

یه دختر خوب😂😍

ببین من هم با این قسمت شمشکل دارم که هر طوری شده و تو بچه رو بدنیا اوردی چرا در قبال اون بچه احساس مسئولیت نمیکنی؟!

چه پدر و چه مادر! چطور میتونن جگرگوشه خودشون رو کنار بندازن؟ یا حتی چطور میتونن خوش و خرم زندگی کنن؟ 

نمیتونم درکشون کنم... بسیار ازین موارد دیدم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
عزیزم من دیدم تو خانواده ی همسرم،اقا حکم زندان داشت اعتیاد داشت ده سال،خانم بخاطر اینکه جای پای خودش ...

از این دیدن ها معمولا فالگیرها میبینن