2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 178 پست
کلا یکسری نگاهشون به بچه در حد یه حیوون خونگیه اون روزی یه ماشین سوار شدم پراید داغون رانندش زن بود ...

وای خدایا. این که جهنمیه که برای بچه ی کوچیک ساخته. بخدا اینا بجای عقل توی سرشون سنگه. حیف اون بچه و حیف اون نوزاد. کاشکی میشد این جور آدمها رو زجر داد چون بچه ی طفل معصوم رو زجر میدن. واقعا شعور هم خوب چیزیه که ندارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه محضه دیگه.

وقتی سه ساله اختلاف دارن یعنی تو همون اختلافات باردار شده.

گناه این بچه های معصوم چیه.

البته خیلیا به کارهاشون فکر نمیکنن.

متاسفانه خیلیامون معذرت میخوام موقع همبستری یادمون میره بعد یادمون میوفته ااا ما همون دوتا ادمی بودیم که باهم مشکل داشتیم.

بیایم تلاشمون رو کنیم وقتی مشکل داریم وقتی آمادگی نداریم جلوگیری مطمئن داشته باشیم.

من خودم ۷ سال صبر کردم بعد بچه آوردم حتی رفت و آمد کمتر کرده بودیم که دیگران نتواند بهمون حرف بزنند ...

به نظرتون چرا ۹۰ درصد مشکلات ازدواجتون بعد بچه آوردن و شروع رفت و آمدها و دخالت خانواده اش شروع شد

میخوان ازمشکلات فرارکنن ک مستقل از نو شروع کنن اشتباهاشون ک وارد همچین رابطه ای شدنو جبران کنن بچه ر ...

نه عزیزم شنبه بچه میره بهزیستی. باید می‌دیدید که چه اژدهایی بودن. بچه گریه میکرد یکی میگفت دهنشو ببند یکی میگفت زهر مار. من ماهانه با این خانواده ها تا حدودی در ارتباطم. گاهی حس میکنم قلبم ناراحت میشه. ماه پیش یک دختر 6 ساله زو گذاشتن بهزیستی به مامانش میگفت مامان میشه منو نذاری 😓😓😪😪😪😪هوف لعنت به مادرش و پدرش

اینا دروغ میگن، واسه جو منفی انداختن هستش. ولی در کل جواب اون خانم به شما، جواب اصلیش نیست درواقع دق ...

عزیزم ببخشید من نظر شمارو قبول ندارم. تو زندگی شما دخالت نمیکنم چون صلاحتون رو بهتر میدونین و اگر چیزی بگم ممکنه خدای نکرده ازمن دلخور بشین اگر دوست داشتین مخالفتم رو با چند دلیل بهتون میگم 

در مورد اون خانم هم جو منفی ندادن بچه شنبه میره بهزیستی و نامه نگاری هاش انجام شد. من جایی کار میکنم حداقل در ماه 7 بچه برای این موارد میرن بهزیستی. 

عزیزم ولی آسیبی که بچه ها دیدن تو بزرگسالی خودشو نشون میده مطمئن باشین. ان شاء الله شما هم صاحب فرزن ...

ببخشید یه سوال؛ فرض کنین یه زن و مرد وقتی بچه کوچیکه خیلی زود از هم جدا میشن و مرده اصولا دیگه تو زندگی پسرش نیست و پسرش بی پدر و زیر دست مادرش بزرگ میشه و مادرش هم خودش همش سر کاره و افسردگی هم داره و اون طور که باید به پسره محبت نمیکنه.  این پسر وقتی بزرگ شد چه مشکلات شخصیتی و اخلاقی ای ممکنه پیدا کنه؟ در رابطه با همسرش

نه لزوما منظورم شما نیستی کلا بعضی افراد توانایی درک دیگران رو ندارن تو همین نی نی سایت هم زیاد داری ...

عزیزم گاهی رفتار نادرست به کل جامعه لطمه میزنه، چرا باید من اگر با همسزم مشکل دارم و اعصاب و روان بچه م مختل میشه و قراره اعصاب یک موجود دیگه ای رو مختل کنم بچه با آسیب روانی وارد جامعه کنم؟گاهی بعضی از رفتارها به اجتماع برمیگرذه و فقط بجث یک خانواده در میون نیست. همین بچه هزارتا آسیب داره اگر درآینده قاتل و جانی هم بشه نمیشه ازش ایراد گرفت. چون اعصاب بچه بیماره

به نظرم اون بچه هم حقی داره حق داره هم پدر و هم مادر داشته باشه حق داره تو یه خانواده در کنار پدر و ...

دقبقا با حرفتون موافقم. بچه ای که پدر و مادرشون فوت میکنن کاملا بحثش جداست و اتفاقا اون بچه نیاز به حمایت هم داره ولی حیف اون بچه ای که بخاطر سهل انگاری و خودخواهی پدر و مادر راهی بهزیستی میشه 😓

من خودم ۷ سال صبر کردم بعد بچه آوردم حتی رفت و آمد کمتر کرده بودیم که دیگران نتواند بهمون حرف بزنند ...

عزیزم 😔 به دیگران چه ارتباطی داره. اگر میتونین ازشون فاصله بگیرین 

به نظر من از عدم اگاهی و تربیت غلط نشات میگیره

عزیزم درسته ولی نمیشه گفت همش بخاطر عدم آگاهیه گاهی از خودخواهیه. چون وقتی بهشون از آسیب ها میگیم چندماه بعد یکی دیگه رو باردار میشن مدام هم نفرین میکنن.