2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 167 پست
البته اینم بگم بعضیا گول میخورن مثلا یه مدت قهرن بعد باهم آشتی میکنن مرده قول میده که خوب باشه این ب ...

بله این مورد هم هست ولی کاشکی تا اعتماد کامل پیدا نکردن بچه دار نشن. انقد دلم برای اون بچه ی بیچاره میسوزه که با کلی ناراحتی روحی و آسیب قراره بزرگ بشه 😪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه می گه بچه اش نمی خواسته و زن و شوهر هیج کدوم گردن نمی گرفتن و دنبال بهزیستی بودن بجه هاشون بسپر ...

اینجوری میگن ک طرف مقابلشون راضی بشه نگه داره ک زندگی شریکشونو جهنم کنن فک میکنن شریکشون دلش میسوزه میره ازبهزیتی درش میاره جنگ قدرته

کلا یکسری نگاهشون به بچه در حد یه حیوون خونگیه اون روزی یه  ماشین سوار شدم پراید داغون رانندش زن بود بعد یه بچه  دو ساله رو نشونده بود بغلش بدون کمر بند و صندلی ماشین و ... بچهه بلند میشد میشست ول کامل 

بعد رانندگی زنه هم انقدر بد بود بهش گفتم خطر ناکه خودتونم نزنید یهو یکی از پشت بزنه بچه معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد گفت نمی مونه با  کمر بند و صندلی ماشین. کسیم ندارم بزارم مجبورمم بیام کرایه خونه رو در بیارم  کار کنم حالا تا اینجاش گفتم ناچاره 

بعد گفت یه نوزادم دارم گذاشتم خونه همسایه 😐

خب وضعیتت اینه برا چی بچه میاری 

خانواده چیزی بیشتر از اونه که شما فرض میکنیدبعضی ها دوست دارن تک مادر یک فرزند بشوند. بعضی دوست دارن ...

ببخشید من چیزی از صحبت شما متوجه نشدم. یعنی خانواده ای بسازیم که متعلق به اون خانواده نیستیم؟ یعنی با وجود اختلاف شدید و خیانت و مشکل مالی و آینده ی نامعلوم بچه دار بشن؟ این که اسمش خانواده نیست. خانواده یعنی محبت و عشق و انسجام 

کلا یکسری نگاهشون به بچه در حد یه حیوون خونگیه اون روزی یه ماشین سوار شدم پراید داغون رانندش زن بود ...

یا خدا! اون نوزاد چی می کشه! خوب نداری، زندگیت سخته، نیار! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
اینجوری میگن ک طرف مقابلشون راضی بشه نگه داره ک زندگی شریکشونو جهنم کنن فک میکنن شریکشون دلش میسوزه ...

میخوان ازمشکلات فرارکنن ک مستقل از نو شروع کنن اشتباهاشون ک وارد همچین رابطه ای شدنو جبران کنن بچه رو سد خوشبختی و اهدافشون میبینن احتمالا آخرش یکیشون کم بیاره بچه رو قبول کنه

آفرین. من هفته پیش یک خانمه تو نی نی سایت گفت خانما دعا کنین ما وضعمون خوب بشه بچه هام غذای گرم بخور ...

اینا دروغ میگن، واسه جو منفی انداختن هستش. 

ولی در کل جواب اون خانم به شما، جواب اصلیش نیست درواقع دق و دلیش را سر یکی خالی کرده، تو بارداری آدم اعصاب نداره، این احتمال داره دوباره برگردن بهم

وقتی شرایطط بده دو حال داره یا از دستت دررفته و باردار شدی یا آخرین تلاشت واسه زندگیت میکنی و به نظرت شاید سرگرم بچه شدن زندگیت را حفظ کنه

من یه دختر دارم، با شوهرمم مشکل دارم ولی نه خیانته و نه دست بزن و... یه سری رفتارهامون بهم نمیاد، تو فکر دومی هستم به چند دلیل

1 سنم داره میره بالا و دیگه توان بارداری ندارم

2 بچه خیلی دوست دارم

3 دخترم تنهاست خیلی عاشق بچه هاست

4 اونقدر شعور دارم که سعی کنم زندگیم را به خاطر بچه هام حفظ کنم و حتی اگر دیگه نتونستم تحمل کنم و خدای نکرده منجر به طلاق شد خونه و ماشین و حقوق بالاتر از همسرم دارم، هر دو توان نگهداری دارم

و.... 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چون تو هر رابطه ای هر دو نفر مقصر هستن حالا یکی کمتر یکی بیشتر اما همیشه یکی خودشو فرشته نشون میده ...

بله قبول دارم طلاق اتفاقا زمانی که طرفین سازش ندارن خیلی هم خوبه ولی چرا وقتی طرف مشکل داره و با مشکل د ناسازگاری بچه دار میشن 

وای وای این قسمتو تا حالا نشنیده بودم حالم یکجوری شد 😓 خانمها چقدر ساده ن، اونایی که بهشون خیانت می ...

اره تو مردا هست میگن بچم به عشق دوست دخترمه اون شب تو یادش اینکارو کردم کیف هم میکنن

الان به نظر شما من تحمیل کردم؟ ولی پد و مادری که اختلاف دارن واس چی باید بفکر پیری باشن؟ اونا که خود ...

نه لزوما منظورم شما نیستی کلا بعضی افراد توانایی درک دیگران رو ندارن تو همین نی نی سایت هم زیاد داریم

بحثم اینه که باید به نظرات هم احترام بگذاریم

من خودم از جمله آدمهایی هستم که با بچه داشتن اونم بیشتر از یکی موافقم ولی نمیتونم به کسی که بچه دوست نداره یا با تک فرزندی موافقه حرفمو تحمیل کنم صرفا میتونم آسیبهاش رو براش بازگو کنم.

من خیلی ها رو دیدم جدا شدن با یکی دوتا بچه ازشون که میپرسی قصد ازدواج مجدد نداری میگن نه دیگه ما که بچه هم داریم نیازی به زن یا مخصوصا شوهر نداریم دیگه.

دومورد داشتیم توفامیل.هرکدوم دوتا دارنباوجود قهرودعواهای انچنانی که همه میفهمیدن.بعد ما همش میگفتیم ...

عزیزم ولی آسیبی که بچه ها دیدن تو بزرگسالی خودشو نشون میده مطمئن باشین. ان شاء الله شما هم صاحب فرزند میشین ولی فرزندی که پایه و بنیان روح و روانش سالمه 

خانواده چیزی بیشتر از اونه که شما فرض میکنیدبعضی ها دوست دارن تک مادر یک فرزند بشوند. بعضی دوست دارن ...

به نظرم اون بچه هم حقی داره حق داره هم پدر و هم مادر داشته باشه حق داره تو یه خانواده در کنار پدر و مادر بزرگ بشه 

اون جبر روزگار و فوت یکی از والدین یا مشکلات دیگه بحثش جداست ولی اونجایی که حق انتخاب هست باید به روح لطیف یه بچه هم توجه کنیم

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟