2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 178 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کم تر بچه ای رو دیدم تو خانواده ای به دنیا اومده باشه که اختلاف توش نبوده یا اختلاف جدی نبوده،پدر و مادر درست و حسابی قبلش فکر کردن بعد بچه دار شدن و....

حالا با اونایی که بعد بچه دار شدن به مشکل خوردن کاری ندارم.

بعضی وقتا حس می کنم اکثر آدما تو همچین جوی به دنیا اومدن یکیش خود منم.

ولی دیگه با بچه های خودم همچین کاری نکردم.

همسر سابقم یادمه می گفت بچه دار بشیم دلگرم میشی به زندگی🫤🫤از اون اصرار از من انکار،،واقعاً به عقل و منطقش شک می کردم که یه موجود دیگه رو می خواست وسیله ی به تفاهم رسوندن کنه.

🤍🤍

تو این سایت بارها پرسیدم تو که دیدی بداخلاقه دیدی خیانتکاره دیدی معتاده چرا بچه دار شدی یا گفته خب ش ...

آفرین. من هفته پیش یک خانمه تو نی نی سایت گفت خانما دعا کنین ما وضعمون خوب بشه بچه هام غذای گرم بخورن 5 تا هم بچه داشت بهش گفتم خب چرا وضعت بده آنقدر بچه میاری؟ همه نفرینم کرذن که گناه داره، سرت میاد، اون خانم هم گفت دلمو شکستی دلت بشکنه و انقد نفرینم کردن 

دیگه بعضی ها یه به من چه و به تو چه و به ما چه یاد گرفتن از همه خودخواهی ها و بی عقلی هاشون با این و ...

دقبقا مدام هم میگن به شما چه ربطی داره؟ خواستم به همون خانم بگم این بچه میاد تو اجتماع و کلی آسیب داره و همینا باعث آسیب اجتماعی میشن ولی نگفتم چون میدونستم منو میخوره 

تو این سایت بارها پرسیدم تو که دیدی بداخلاقه دیدی خیانتکاره دیدی معتاده چرا بچه دار شدی یا گفته خب ش ...

اینا باعث میشن تعداد افراد مشکل داره تو جامعه بیشتر بشه 

همه جای دنیا ادمهای خودخواه وجود دارن

دقبقا مدام هم میگن به شما چه ربطی داره؟ خواستم به همون خانم بگم این بچه میاد تو اجتماع و کلی آسیب دا ...

خوب همین! پس فردا این بچه ات با کلی مشکل و عقده بزرگ می شه میاد سر راه بچه من و باهاش ازدواج می کنه و زندگی بچه منو که هزار امید و آرزو براش دارم تباه می کنه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
اینجوری که اشتباهه دوتا پشت سر هماما اکثر آدما بچه دوست دارن و برای زمان پیرشدنشون میترسن تنها بمونن ...

الان به نظر شما من تحمیل کردم؟ ولی پد و مادری که اختلاف دارن واس چی باید بفکر پیری باشن؟ اونا که خودشون توی زندگی رنگ خوشبختی رو ندیدن برای خودخواهیشون عصای پیری میخوان. سن بره بالا مهم نیست وقتی که طرف میدونه خوشبخت نیست خب چرا یکی دیگه رو بدبخت کنه

هرکی برای رهایی ازغمو غصش و پیداکردن دلیل برازندگی ب ی چیز چنگ میزنه اونام شاید بچس

آخه می گه بچه اش نمی خواسته و زن و شوهر هیج کدوم گردن نمی گرفتن  و دنبال بهزیستی بودن بجه هاشون بسپرند اونجا

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خیلیا هم‌شوهرشون خیانت میکنه تشویقی شوهر سریع حامله میشن کسی میدونه دلیلش چیه چرا به خیانت شوهرشون ج ...

وای وای این قسمتو تا حالا نشنیده بودم حالم یکجوری شد 😓 خانمها چقدر ساده ن، اونایی که بهشون خیانت میشه و بازم حاضرن ازون مرد صاحب فرزند بشن.چقدر اون مردا بی وجدانن.دلم گرفته گاهی با این خانما مواجهه میشم و میگن بچه رو نمیخوایم و جلوی خود بچه میگن و بچه ها میزنن زیر گریه. کاش این مادرها و پدرها  رو میشد اعدام کرد