من بخاطر شغلم با زوجهایی که در شرف طلاق هستن بخاطر مسائل مالی و یا خیانت زیاد مواجهه میشم. خانمی رو دیدم گفت سه ساله با هم اختلاف داریم و همسزم هزینه نمیکنه و خیانت میکنه و میخوایم جدا شیم. دیدم بچه ی یکساله داره و باردارم هست واقعا براش متاسف و ناراحت شدم. چرا وقتی میبینن زندگیشون متزلزله صاحب فرزند میشن؟ 😓چقدر طی یکروز بااین خانمها مواجهه میشم. این این نوع فرزند آوری نمیشه خودخواهی؟ بهش گفتم چرا بچه دار شدین؟ گفت آوردم برای دل خودم 😔بعد بچه رو هیچکدوم نمیخواستن و مدام پیگیر بهزیستی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما اکثر آدما بچه دوست دارن و برای زمان پیرشدنشون میترسن تنها بمونن ازطرفی میترسن فرصت بچه دار شدن رو از دست بدن چون این فرصت محدوده برای خانم ها طرف میگه شاید دیگه موقعییت ازدواج پیش نیاد یا شاید دیر پیش بیاد و سنم بالا بره.
در مجموع به نظر من اگه کسی طرز فکرش اینه که اصلا بچه چی هست و به چه درد میخوره نباید نظرش رو به دیگران تحمیل یا القا کنه.
کسی میدونه دلیلش چیه چرا به خیانت شوهرشون جایزه میدن و به شوهر نادرست و رفتار نادرست شوهرشون جایزه میدن ؟
حتی برادرم میگه یسری مردا که خیانت میکنن وقتی با زنشون رابطه جنسی دارن تصویر اون دوست دخترشون جلوی چشمشونه و به عشق اون دوست دخترشون زنشونو حامله میکنن، و میخندن میگن داداش اونشب که این بچه درست شد به عشق فلان دوست دخترم بود
چون تو هر رابطه ای هر دو نفر مقصر هستن حالا یکی کمتر یکی بیشتر اما همیشه یکی خودشو فرشته نشون میده اون یکی رو دیو همیشه میگم اگه خانم ۱۰ درصد مقصره همسرش ۹۰ درصد اول اون ۱۰ درصد خودشو درست کنه اگه نشد اونوقت طلاق
من قبل پسرم با همسرم مشکل خاصی نداشتم ولی بعد زایمان و رفته رفته مشکلاتمون خیلی زیاد شده و دو سال ه ...
آفرین شما خیلی منطقی فکر کردین. یک زمانی زن و شوهر مشکل ندارن و صاحب فرزند میشن یک زمانی مشکل شدید دارن و بچه دار میشن برای روابط خودشون. هیچ وقت درک نمیکنم