2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 178 پست
چون قدیمی ها تو سرشون کردن بچه بیار جا پاتو محکم کن زن داداشم وقتی فهمید بچه من دختره اومد بهم گفت ا ...

واااای چه طرز فکر عجیبی؟ توی این قرن به چه چیزایی فکر میکنن. بهشون بگو پس مریم میرزا خانی، انوشه انصاری و... رو ندیدی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که اشتباهه دوتا پشت سر هم

اما اکثر آدما بچه دوست دارن و برای زمان پیرشدنشون میترسن تنها بمونن ازطرفی میترسن فرصت بچه دار شدن رو از دست بدن چون این فرصت محدوده برای خانم ها طرف میگه شاید دیگه موقعییت ازدواج پیش نیاد یا شاید دیر پیش بیاد و سنم بالا بره.

در مجموع به نظر من اگه کسی طرز فکرش اینه که اصلا بچه چی هست و به چه درد میخوره نباید نظرش رو به دیگران تحمیل یا القا کنه.

چیزی که اونا فکر میکنن اینه 👇ما با شخصیت هم مشکل داریم همو نمیخوایمبا .... که مشکلی نداریم پس بچه م ...

😂تا حالا به این جنبه ش نگاه نکرده بودم واقعا عقلشون ختم میشه فقط به همون قسمت زندگی 

خیلیا هم‌شوهرشون خیانت میکنه تشویقی شوهر سریع حامله میشن 

کسی میدونه دلیلش چیه چرا به خیانت شوهرشون جایزه میدن و به شوهر نادرست و رفتار نادرست شوهرشون جایزه میدن ؟

حتی برادرم میگه یسری مردا که خیانت میکنن وقتی با زنشون رابطه جنسی دارن تصویر اون دوست دخترشون جلوی چشمشونه و  به عشق اون دوست دخترشون زنشونو حامله میکنن، و میخندن میگن داداش اونشب که این بچه درست شد به عشق فلان دوست دخترم بود 

دقیقا موافقم ولی کسی که زندگی خوبی نداره واقعا برام جای سواله با چه منطقی بچه دار میشه؟ واقعا هیچ فک ...

البته اینم بگم بعضیا گول میخورن 

مثلا یه مدت قهرن بعد باهم آشتی میکنن 

مرده قول میده که خوب باشه 

این بیچاره هم باور میکنه 

بعد اینکه بچه دارشدن ویه مدت گذشت 

دوباره مرده  میشه همونی که بود 

واینجاست که اون زن کاری از دستش برنمیاد 

خانواده چیزی بیشتر از اونه که شما فرض میکنید

بعضی ها دوست دارن تک مادر یک فرزند بشوند. بعضی دوست دارند تک پدر یک فرزند بشوند

بعضی ها سالها نساخته اند ولی محصول ازدواج دارند

هزار راه نرفته خانواده ها دارند که چون شما اونها رو نشناخته این پس قبولشون ندارین

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

چون تو هر رابطه ای هر دو نفر مقصر هستن حالا یکی کمتر یکی بیشتر  اما همیشه یکی خودشو فرشته نشون میده اون یکی رو دیو     همیشه میگم اگه خانم ۱۰ درصد مقصره همسرش ۹۰ درصد اول اون ۱۰ درصد خودشو درست کنه اگه نشد اونوقت طلاق    

جو جامعه طوری هست که نمیتونه بچه نداشتن یه نفر رو قبول کنه دیدی بعد از 2 سال از ازدواج همه میپرسن کی ...

دومورد داشتیم توفامیل.هرکدوم دوتا دارن

باوجود قهرودعواهای انچنانی که همه میفهمیدن.

بعد ما همش میگفتیم نه زوده نه درس بخونیم نه کارکنیم

حالا که فکرمیکنم اونا الان باوجوداختلاف، دارن زندگیشونو میکنن بابچه هاشون.منو شوهرم درگیر دکتر و ناباروری😄

دردم از یار است و درمان نیز هم
من قبل پسرم با همسرم مشکل خاصی نداشتم ولی بعد زایمان و رفته رفته مشکلاتمون خیلی زیاد شده و دو سال ه ...

آفرین شما خیلی منطقی فکر کردین. یک زمانی زن و شوهر مشکل ندارن و صاحب فرزند میشن یک زمانی مشکل شدید دارن و بچه دار میشن برای روابط خودشون. هیچ وقت درک نمیکنم