2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 167 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قبل پسرم با همسرم مشکل خاصی نداشتم ولی بعد زایمان و  رفته رفته مشکلاتمون خیلی زیاد شده و دو سال هست به اوج خودش رسیده و شدیدا به فکر جدایی هستم ولی وقتی فهمیدم این زندگی دیگه زندگی نمیشه پیشگیری خیلی سفت و سختی تا الان داشتم ...حتی اگه ازین زندگی هم بیرون نیام ولی هیچ وقت دیگه بچه دیگه ای رو وارد مشکلاتم نمیکنم ....

تو این سایت بارها پرسیدم تو که دیدی بداخلاقه دیدی خیانتکاره دیدی معتاده چرا بچه دار شدی یا گفته خب شوهر خوبی ندارم بچه هم نداشته باشم😐 یا اینکه گفته فکر کردم درست میشه🤐 تازه بقیه هم باهام دعوا کردن چرا بهش میگی گناه داره ولی باید مدام بهشون بگیم که لااقل بقیه عبرت بگیرن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بعد بهشون گفتم سرنوشت این بچه چی میشه؟ در جواب بهم گفت خانم به تو چه. بچه ی خودمه. من چیزی نگفتم بهش ...

دیگه بعضی ها یه به من چه و به تو چه و به ما چه یاد گرفتن 

از همه خودخواهی ها و بی عقلی هاشون با این واژه فرار می کنند 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
بعد بهشون گفتم سرنوشت این بچه چی میشه؟ در جواب بهم گفت خانم به تو چه. بچه ی خودمه. من چیزی نگفتم بهش ...

من خودم بچه مو ناخواسته باردار شدم و متوجه خیانت شوهرم نشده بودم 

ولی بعدا دیگه اجازه بچه دیگه ندادم 

شایدم میبینی خواسته با بچه دار شدن رابطه شو درست کنه نشده

حالا که بهش میگی چرا بچه آوردی جوابی جز به تو چه نداره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

وای من تو فامیل دیدم.هرروز دعوا و قهرشون بود.مشکل داشتن باهم بعد دوتابچه پشت هم اوردن!!!چون سنشون بالامیرفت

دونفر دیگه میشناسم ازاول زندگی کل فامیل داشتن حلوفصل میکردن دعواهاشونو.اونا۳تااوردن بزرگشون کردن بعدطلاق گرفتن

دردم از یار است و درمان نیز هم
تو این دوره زمونه کسیم که خوشبخته به نظرمن بچه دار شدنش ریسکه چون معلوم نیست زندگیش خوب پیش بره یا ن ...

دقیقا موافقم ولی کسی که زندگی خوبی نداره واقعا برام جای سواله با چه منطقی بچه دار میشه؟ واقعا هیچ فکری نمیکنه سرنوشت اون بچه چی میشه؟! بعضیا واقعا بی عقلن

جو جامعه طوری هست که نمیتونه بچه نداشتن یه نفر رو قبول کنه دیدی بعد از 2 سال از ازدواج همه میپرسن کی بچه دار میشی، یعتی به عنوان یه روند که حتما باید طی بشه بهش نگاه میکنن جدا از خوشبختی یا بدبختی 

یا خانم فکر میکنه سن باروری که بگذره و بچه نداشته باشه بدتره حداقل یتونه یه بچه داشته باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بعد اون وقت یکی که شرایطش بهتره چقدر هم تلاش میکنه ولی خدا بهش بچه نمیده 🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕