2777
2789

من بخاطر شغلم با زوجهایی که در شرف طلاق هستن بخاطر مسائل مالی و یا خیانت زیاد مواجهه میشم. خانمی رو دیدم گفت سه ساله با هم اختلاف داریم و همسزم هزینه نمیکنه و خیانت می‌کنه و میخوایم جدا شیم. دیدم بچه ی یکساله داره و باردارم هست واقعا براش متاسف و ناراحت شدم. چرا وقتی میبینن زندگیشون متزلزله صاحب فرزند میشن؟ 😓چقدر طی یکروز بااین خانمها مواجهه میشم. این این نوع فرزند آوری نمیشه خودخواهی؟ بهش گفتم چرا بچه دار شدین؟ گفت آوردم برای دل خودم 😔بعد بچه رو هیچکدوم نمیخواستن و مدام پیگیر بهزیستی بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاااا هیچ‌وقت درک نکردم

بعد بهشون گفتم سرنوشت این بچه چی میشه؟ در جواب بهم گفت خانم به تو چه. بچه ی خودمه. من چیزی نگفتم بهش ولی واقعا بعضیا اصلا عقل ندارن 

چون احمقن خودخوداهن

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

آره منم درکی ندارم با اینکه می‌دونه شوهرش این شرایط داره بقولی خیانتکار .عصبیه ..میزنم .. عقلشون کجا ...

والا نمیدونم، تازه ناراحت هم میشن اصولا چندتا بچه هم دارن. تازه نفرین هم میکنن چرا دخالت میکنی 

چون قدیمی ها تو سرشون کردن بچه بیار جا پاتو محکم کن 

زن داداشم وقتی فهمید بچه من دختره اومد بهم گفت ایشالله بعدی پسر میشه جای پات محکم‌تر میشه 😐

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

چیزی که اونا فکر میکنن اینه 👇

ما با شخصیت هم مشکل داریم همو نمیخوایم

با .... که مشکلی نداریم پس بچه میاریم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌