من بخاطر شغلم با زوجهایی که در شرف طلاق هستن بخاطر مسائل مالی و یا خیانت زیاد مواجهه میشم. خانمی رو دیدم گفت سه ساله با هم اختلاف داریم و همسزم هزینه نمیکنه و خیانت میکنه و میخوایم جدا شیم. دیدم بچه ی یکساله داره و باردارم هست واقعا براش متاسف و ناراحت شدم. چرا وقتی میبینن زندگیشون متزلزله صاحب فرزند میشن؟ 😓چقدر طی یکروز بااین خانمها مواجهه میشم. این این نوع فرزند آوری نمیشه خودخواهی؟ بهش گفتم چرا بچه دار شدین؟ گفت آوردم برای دل خودم 😔بعد بچه رو هیچکدوم نمیخواستن و مدام پیگیر بهزیستی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید یه سوال؛ فرض کنین یه زن و مرد وقتی بچه کوچیکه خیلی زود از هم جدا میشن و مرده اصولا دیگه تو زن ...
عزیزم نمیتونم کامل بگم ولی حداقل ترین مشکلش کمبود عاطفه هست و اگر اونطور که باید بهش محبت میشده و این محبت رو ندیده ممکنه در آینده سرخورده بشه و یا جسوذ بشه و یا دچار سادیسم. البته بگم ممکنه اون پسر یا اون شخص آدم آگاهی باشه و روی آسیب هاش هم کار کنه و سعی کنه زندگی نرمالی داشته باشه ولی این افراد معمولا 90 درصد بیماری روحی بیشتری نسبت به افرادی که زندگی نرمال دارن رو تجربه میکنن. گاهی جدا میشن و مورد محبت پدر یا مادر قرار میگیرن بازهم ممکنه آسیب نبینن یا آسیب کمتری ببینن ولی گاهی از جانب هردو طرد میشن و هیچ محبتی نمیبینن که داستان متفاوته چون ذاته بچه طوریه که باید موزد محبت باشه تا شخصیتش سالم شکل بگیره
ببخشید یه سوال؛ فرض کنین یه زن و مرد وقتی بچه کوچیکه خیلی زود از هم جدا میشن و مرده اصولا دیگه تو زن ...
عزیزم نمیتونم کامل بگم ولی حداقل ترین مشکلش کمبود عاطفه هست و اگر اونطور که باید بهش محبت میشده و این محبت رو ندیده ممکنه در آینده سرخورده بشه و یا جسوذ بشه و یا دچار سادیسم. البته بگم ممکنه اون پسر یا اون شخص آدم آگاهی باشه و روی آسیب هاش هم کار کنه و سعی کنه زندگی نرمالی داشته باشه ولی این افراد معمولا 90 درصد بیماری روحی بیشتری نسبت به افرادی که زندگی نرمال دارن رو تجربه میکنن. گاهی جدا میشن و مورد محبت پدر یا مادر قرار میگیرن بازهم ممکنه آسیب نبینن یا آسیب کمتری ببینن ولی گاهی از جانب هردو طرد میشن و هیچ محبتی نمیبینن که داستان متفاوته چون ذاته بچه طوریه که باید موزد محبت باشه تا شخصیتش سالم شکل بگیره
اشتباه محضه دیگه.وقتی سه ساله اختلاف دارن یعنی تو همون اختلافات باردار شده.گناه این بچه های معصوم چی ...
دقیقا حرفتون درسته و اینکه گاهی فقط چون حس مادرانه رو تجربه کنن یک بچه رو بدبخت میکنن که فقط بگن من هم مادرشدم. خیلی ها از خودخواهی اینکارو میکنن. واقعا به نظرم کاشکی میشد زن و مردهایی که اختلاف دارن و بچه بدنیا میارن رو بعنوان مجرم داخل زندان انداخت
کاش حداقل نوزاد بفروشه ب ی خانواده بدون بچه ی درست و حسابی ی پولی ام بزنه ب جیب خرج اولی کنه
کاشکی. حق با شماست ولی انقد بی عقل و کم عقل بود. بچه رو میکشید و از پله ها میبرد پایین. بچه گفت شکلات میخوام گفت زهر بخوری. دلم براش کباب شد. همینطور میرفت و مارو نفرین میکرد. خیلی زن و شوهر بدی بودن. من خیلی با این موردا مواجهه میشم. به نظرم این آدما روانی هستن
چون عاشق مرحله ی تولیدشن فقط اینجور زنا رو باید از لنگ آویزون کرد
آفرین به نظرم باید اعدامشون کنن. یکی پارسال مراجعه کرده بود بچه فهمیده بود میخواست بره بهزیستی، اداره رو گذاشته بود روی سرش انقد جیغ میزد منم پابه پای اون بچه گریه م گرفته بود. مامانش میگفت ازت راحت میشم از پدر، پدر سگت راحت میشم توم (ببخشید) ت خ م همون پدری. من دهنم باز مونده بود