2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 178 پست
باعث میشن یسری افراد با مشکلات وارد جامعه بشنهمه جای دنیا همچین ادمایی هستن

بله دقیقا بعد همین افراد آسیب دیده میان و به دیگری آسیب میزنن و عین یک زنجیر همه آدمها به هم متصلن.اینا نه تنها به خودشون بلکه به جامعه هم خیانت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو جامعه طوری هست که نمیتونه بچه نداشتن یه نفر رو قبول کنه دیدی بعد از 2 سال از ازدواج همه میپرسن کی ...

من خودم ۷ سال صبر کردم بعد بچه آوردم حتی رفت و آمد کمتر کرده بودیم که دیگران نتواند بهمون حرف بزنند 

گرچه ۹۰ درصد مشکلات ازدواجمون بعد بچه آوردن و شروع رفت و آمدها و دخالت خانواده اش شروع شد! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
من کم تر بچه ای رو دیدم تو خانواده ای به دنیا اومده باشه که اختلاف توش نبوده یا اختلاف جدی نبوده،پدر ...

آفرین به درک وشعور شما. شما با وجود اینکه طبق صحبت خوتون آسیب هم دیده بودین ولی عقل و فهم و درک داشتین اگر همه داشتن الان جامعه گل و بلبل بود 

هرکی برای رهایی ازغمو غصش و پیداکردن دلیل برازندگی ب ی چیز چنگ میزنه اونام شاید بچس

چون معصوم ترین و آروم ترین و مظلوم ترین شخص توی زندگی بچه س مخصوصا کودکیش و بچه دار میشن برای خودخواهیشون و استفاده ازون بچه برای آرامش. و بچه ای وارد جامعه میکنن که فقط آسیب دیده و این آسیب رو منتقل میکنه به دیگران 

اینا باعث میشن تعداد افراد مشکل داره تو جامعه بیشتر بشه همه جای دنیا ادمهای خودخواه وجود دارن

بله درسته و جالبه بهشون تذکر هم میدیم نفرین میکن. آخه 5 تا بچه میارن و میگن دعا کن بتونم براشون نون بخرم و غذای گرم. من به اون خانم گفتم چرا بچه دار شدی. بهم گفت دلمو شکستی و باورتون نمیشه از اون روز عذاب وجدان دارم 

خوب همین! پس فردا این بچه ات با کلی مشکل و عقده بزرگ می شه میاد سر راه بچه من و باهاش ازدواج می کنه ...

دقبقا درسته آفرین. آدمها عین یک زنجیر به هم وصلن.دقیقا همین هم شد یکی از آشناها ازدواج کرد با یک پسر تحصیلکرده و این پس تو بچگی نه پدرش و نه مادرش بخاطر اختلافات نمیخواستن و بچه مشکل روحی پیدا کرد ودرمان نشد و بزرگ شد، جراح شد و الان بعد این همه سال و ازدواج مدام زنش رو آزار میده و 5 بار ازدواج ناموفق هم داشته و همه خانمها هم میگفتن این آقا، حالت سادیسم داره. خب شخص تحصیلکرده و موفق جامعه چرا باید سادیسم داشته باشع؟ یک علتش اختلافات شدید پدر و ماد و طرد شدن از جانب هردوشون 

آخه می گه بچه اش نمی خواسته و زن و شوهر هیج کدوم گردن نمی گرفتن و دنبال بهزیستی بودن بجه هاشون بسپر ...

بچه هم قرار بود شنبه ی هفته ی بعد بره بهزیستی. دلم برای اون بچه کباب شد 😓

اصلا بهشون چیزی نگو خودشون هزاربار بهش فک کردن مطمعن شدن ک میخوان و بچه آوردن تاثیری بحالشون نداره ن ...

عزیزم چرا بهشون امید الکی بدم؟ شنبه بچه میخواست بره بهزیستی 😓 اتفاقا خیلی ها بدون اطمینان و از بی عقلی بچه میارن وبه این خانم گفتم چرا بچه دار شدین گفت الهی سزت بیاد. گفتم خب شنبه دخترتون میره بهزیستی این بچه الان داره گریه میکنه از بغلتون پایین نمیاد. گفت عادت میکنه خانم به تو چه ربطی داره. بخدا زیاد ازین چیزا میبینم و می‌شنوم 

اینجوری میگن ک طرف مقابلشون راضی بشه نگه داره ک زندگی شریکشونو جهنم کنن فک میکنن شریکشون دلش میسوزه ...

واقعا بیزارم ازشون. کاشکی آدمها قبل بچه دار شدن تست اعصاب و روان میدادن. راست میگین جنگ قدرته 😓