من بخاطر شغلم با زوجهایی که در شرف طلاق هستن بخاطر مسائل مالی و یا خیانت زیاد مواجهه میشم. خانمی رو دیدم گفت سه ساله با هم اختلاف داریم و همسزم هزینه نمیکنه و خیانت میکنه و میخوایم جدا شیم. دیدم بچه ی یکساله داره و باردارم هست واقعا براش متاسف و ناراحت شدم. چرا وقتی میبینن زندگیشون متزلزله صاحب فرزند میشن؟ 😓چقدر طی یکروز بااین خانمها مواجهه میشم. این این نوع فرزند آوری نمیشه خودخواهی؟ بهش گفتم چرا بچه دار شدین؟ گفت آوردم برای دل خودم 😔بعد بچه رو هیچکدوم نمیخواستن و مدام پیگیر بهزیستی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکی برای رهایی ازغمو غصش و پیداکردن دلیل برازندگی ب ی چیز چنگ میزنه اونام شاید بچس
چون معصوم ترین و آروم ترین و مظلوم ترین شخص توی زندگی بچه س مخصوصا کودکیش و بچه دار میشن برای خودخواهیشون و استفاده ازون بچه برای آرامش. و بچه ای وارد جامعه میکنن که فقط آسیب دیده و این آسیب رو منتقل میکنه به دیگران
اینا باعث میشن تعداد افراد مشکل داره تو جامعه بیشتر بشه همه جای دنیا ادمهای خودخواه وجود دارن
بله درسته و جالبه بهشون تذکر هم میدیم نفرین میکن. آخه 5 تا بچه میارن و میگن دعا کن بتونم براشون نون بخرم و غذای گرم. من به اون خانم گفتم چرا بچه دار شدی. بهم گفت دلمو شکستی و باورتون نمیشه از اون روز عذاب وجدان دارم
خوب همین! پس فردا این بچه ات با کلی مشکل و عقده بزرگ می شه میاد سر راه بچه من و باهاش ازدواج می کنه ...
دقبقا درسته آفرین. آدمها عین یک زنجیر به هم وصلن.دقیقا همین هم شد یکی از آشناها ازدواج کرد با یک پسر تحصیلکرده و این پس تو بچگی نه پدرش و نه مادرش بخاطر اختلافات نمیخواستن و بچه مشکل روحی پیدا کرد ودرمان نشد و بزرگ شد، جراح شد و الان بعد این همه سال و ازدواج مدام زنش رو آزار میده و 5 بار ازدواج ناموفق هم داشته و همه خانمها هم میگفتن این آقا، حالت سادیسم داره. خب شخص تحصیلکرده و موفق جامعه چرا باید سادیسم داشته باشع؟ یک علتش اختلافات شدید پدر و ماد و طرد شدن از جانب هردوشون