2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 165 پست
ان شاء الله عزیزم، ممنون از درک و فهم شما 🙏🌺به نظرم هر از گاهی اگر تونستیم همه باهم تاپیک بزنیم بر ...

یک دنیا تشکر از محبتتون عزیزم🙏🌹وجود و حضور انسانهایی چون شما موجب دلگرمی و آرامش خاطر سایرین هستش🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم درست میگی این جور ادما مادر پدر خوبی هم نیستن والله منم دیگه مثل قدیم دستم به کمک به بعضی ...

بهترین راه اینه که این آدمها رو تنها بذاریم شاید به خودشون بیان. منم مثل شمام. دلم برای بچه ها میسوزه ولی از پدر و مادراشون بیزار شدم 

آفرین به نظرم باید اعدامشون کنن. یکی پارسال مراجعه کرده بود بچه فهمیده بود میخواست بره بهزیستی، ادار ...

اینا همون زنای آویزونن بعدا میچسبن به محبت مردای متاهل 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
کلا ب نظرم خانواده همسر و همسر اگ بخام بد باشن ۹۰ درصد تو ۴ ماه اول خودشون را نشون میدن ب شرط رفت و ...

این که ۷ سال صبر کردم به خاطر شناخت خانواده شوهرم نبود شرایط بچه دار شدن نداشتیم کلی قسط و وام بدهی داشتیم بعد کارهای دانشگاه شوهرم بود شغلش می خواست عوض کنه 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
این که ۷ سال صبر کردم به خاطر شناخت خانواده شوهرم نبود شرایط بچه دار شدن نداشتیم کلی قسط و وام بدهی ...

خیلی خوبه که بعد ثبات شرایط بفکر بچه دار شدن بودید. کاشکی همه پدر و مادرها این فکرو داشتن و برای بچه هاشون ارزش قائل بودن 

عزیزم ببخشید من نظر شمارو قبول ندارم. تو زندگی شما دخالت نمیکنم چون صلاحتون رو بهتر میدونین و اگر چی ...

اولا اونی که تاپیک زده 5 تا بچه دارم را میگم، رو اون پست ریپلای زدم واست

دوما من شوهرم را خیلی دوست دارم اونم من را دوست داره ولی اختلاف عقیده یه چیز محتمل بین زن و شوهره و شاید یه جایی از تحمل خارج بشه، اما مشخصا عقل بر احساس ارجحیت داره، و قرار نیست از روی احساس تصمیم بگیرم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹