2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری احتمال بارداری وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی چطور میشه وقتی دخول نبوده 😐

ای خدااا 🥴

شما واقعا نمیدونید میشه بدون دخول هم باردار شد؟ واژن قابلیت مکش داره مثل جارو برقی . اگه پرده بکارت از نوع باز باشه  و یه مقدار مایع منعی روش ریخته بشه میتونه اون مایع بره داخل دیواره و جذبش بشه . 

برای همین وقتی مرد داره اردضا میشه باید خودش رو کنترل کنه که مایع رو واژن ریخته نشه . 

تو همین نی نی سایت اگه سرچ کنید تاپیک های خیلی قدیمی هست که بدون دخول باردار شدن 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

ای خدااا 🥴شما واقعا نمیدونید میشه بدون دخول هم باردار شد؟ واژن قابلیت مکش داره مثل جارو برقی . اگه ...

عزیز من اینا میدونم میگم دخول که نباشه جلوگیری طبیعی از کجات آوردی ؟! طبیعی معمولا وقتی میگن که لحظه ارگاسم مرد میاره بیرون بدون استفاده از وسایل پیشگیری 

حالا اینکه دخولی نبوده مرد قراره از اینکه روش بریزه پیشگیری کنه که شما میگی طبیعی ؟!! 😐

شرمندهدارم خجالت میکشم...ولی چه جوری اول شما رو راضی میکنه بعد خودش با مالش؟!

ببینید . ما دو نوع ار ضا داریم تو خانوم ها .

یکی برون .ار ضا که از طریق مالش ار ضا مبشن.

یکی  درون ار ضا که از  طریق دخول  ار ضا میشن .

حالا یکی ممکنه هر دو رو باشه . یکی هم ممکنه فقط با یکیش  ار ضا بشه .

دیدید بعضی خانوما میگن ما رابطه داریم ولی ار ضا نمیشیم موقع رابطه؟؟؟ اینها برون ار ضا هستن . یعنی مرد باید با دست برای خانوم  ما لش انجام بده تا زمانی که خانوم ار ضا بشه. و این خانوم با دخول ار ضا نمیشه .

خب من هم از طریق همون مال ش با دست ار ضا میشم .

و بعد باقی ماجرا .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

باشه نمیشع

نگفتم نمیشه دخول هم صورت نگیره امکان بارداری هست حرف من این بود داری یک چیز دیگه رو اشتباه رو یک چیز دیگه میگی پیشگیری طبیعی برای زمانی به کار میبرن که دخول صورت گرفته که حالت تهاجمی برمیداری واقعا حرف زدن با یک سری ها چقدر اعصاب خورد کنه