2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همه این روزا گذروندم امپول زدم همش دکترقرصبارداری پوچسقط هفته پایین وبیبی منفی و گریه و نا امیدی ...

آخههه همش استرسه اینودارم که نکنه سنم بگذره وقت بگذره ۳۵سالمه فوقش تا۴۲ایناوقت دارم

ببنید امیدوارم متوجه حرفام بشید من نظرم اینه تا وقتی جنین تشکیل نشده یا حداقل شبکه عصبی روده ای میشه ...

حس مادرانه یه بخش قضیه هست.

اعتقادات هم هست.

گناه سقط اینقدر بزرگه که اصلا فکر نباید بهش کرد.

خیلیا سقط کردن و بعد که دلشون بچه خواسته دیگه باردار نشدن.

خیلی سخته و درد زیادی هم داره.من خودم شکر خدا تجربه نداشتم ولی خواهرم رو دیدم بارداری پوچ داشت دکتر دارو داد که سقط بشه اینقدر زجر کشید.خیلی تحمل دردش بالاس ولی جیغ هایی میکشید.

اینم بگم من خودم اصلا امادگی بارداری دوم ندارم.

بهترین راه اینه اگر بچه نمیخوایم جلوگیری مطمئن داشته باشیم.

به امید خدا شما هم هر وقت بچه بخواین خدا بهتون بچه سالم بده.

آخههه همش استرسه اینودارم که نکنه سنم بگذره وقت بگذره ۳۵سالمه فوقش تا۴۲ایناوقت دارم

خودتو تقویت کن اگرم عفونت وفیبروم داری عسل وروغن زیتون تزریق کن تایک هفته .ورزش کن .ادویه جات نخور مثلا دارچین باعث سقط میشه .عرق فراسیون برای تنبلی تخمدانه .گرده نخل برای مردوزن خوبه تقویت میکنه روغن سیاهدونه بمال به رحم وتخمدانات هرشب .قرصهای تقویتی بخور 

خودتو تقویت کن اگرم عفونت وفیبروم داری عسل وروغن زیتون تزریق کن تایک هفته .ورزش کن .ادویه جات نخور م ...

همه ی این کاراروانجام دادم انقدگرمی خوردم دارم آتیش میگیرم انگارنه انگارهرروزپیاده روی انگارنه انگارالان ۱۰ماه شد

همه ی این کاراروانجام دادم انقدگرمی خوردم دارم آتیش میگیرم انگارنه انگارهرروزپیاده روی انگارنه انگار ...

زیادگرمی نخور عزیزم خودش باعث میشه نطفه تشکیل نشه متعادل بخور مثلا عرق کاسنی معتدله

بدنتون ضعیف نشده؟چجوری از پس کاراشون برمیاید؟

خوبم خداروشکر 

الان ک کاری ب من ندارن باهم بازی میکنن 

اولی سختتر بود واسم بی خوابی و بی حوصلگی و.... 

الان بدنم عادت کرده انگار 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
یعنی بچه اول سخت بود؟یا وقتی دومی رو باردار بودی؟

نه بچه اول سخت بود برام تجربه نداشتم عادت نداشتم 

شیردهی ضعیفم کرد و کلی لاغر شدم 

کم کم شروع کن مستقل بشه بچه ت، پوشک گرفتن، جدا کردن جای خواب (یهویی با اومدن بعدی از خودت جدا کنی اذیت میشه) 

برا دومی سومی واقعا راحت‌تر بودم چون فاصله کم بود یادم بود تجربه داشتم چکار باید بکنم و بچه چشه و... 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)