2777
2789

دوباره زن های گنده در حال پریدن بهمدیگه سرِ زندگی یکی دیگه . که اونم اخرسر کار خودشو میکنه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه حرفاتون دو‌پهلو بوداستارتر هم‌نگفت سقط کنه یا نه...گفت حالم‌خوب نیست به کسی هم که حالش خوب نباش ...

خوب متاسفانه با امیدواری من قرار نیست آینده یه بچه شکل بگیره گاهی وقتا باید واقع بین بود

من نگفتم سقط کنه یا نه گفتم شرایط جسمی و روحی خودتو اولویت قرار بده

فدات شم اینا برای بارداری برنامه ریزی شدس.

قبلش باید هممون حواسمون باشه جلوگیری مطمئن داشته باشیم و طبق شرایط هرکس تصمیم و اقدام به بارداری کنه.

ولی وقتی یهویی پیش میاد باید خودمونو آماده کنیم برای ادامه بارداری ....

خوب متاسفانه با امیدواری من قرار نیست آینده یه بچه شکل بگیره گاهی وقتا باید واقع بین بود

نظر هر کسی قابل احترامه..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭

وااای مبارک باشه 

من 3 تا دارم عزیزم، اولی دومی فاصله شون 2سال 4ماه 

دومی سومی فاصله 3 سال 

نگران نباش خدا کمکت میکنه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
تاپیک‌بالایی بیبی چکش منفی بود ناراحت بودبد دنیایه بی عدالتیه😒

منم یه هفته پیش پریودشدم دنیاروسرم خراب شدانقدگریه کردم دیگه جووون حرف نزدم نداشتم اونم باکلی دارووآمپول

فدات شم اینا برای بارداری برنامه ریزی شدس.قبلش باید هممون حواسمون باشه جلوگیری مطمئن داشته باشیم و ط ...

ببنید امیدوارم متوجه حرفام بشید 

من نظرم اینه تا وقتی جنین تشکیل نشده یا حداقل شبکه عصبی روده ای میشه راجع به ادامه ی حیاتش تصمیم گرفت 

و یه سلول تخم با یه اسپرم که بیرون ریخته میشه تفاوت چندانی نداره 

البته من تجربه مادر شدن ندارم شاید حس مادرانه قوی تر از همه ی منطق و فلسفه ها باشه 

یدونه

ماشاالله چه پرنگ هم هست 😁

ببخشید خندم گرفت 

سهل انگاری خودمون هست بعد وقتی اینجور شد سکته می کنیم. حدودا یک ماه پیش این اتفاق برا منم افتاد نمی خواستم چون دوتا دارم از زایمان و اینا خاطره خوب ندارم بیزارم . وقتی پریود نشدم مشکوک شدم سریع رفتم دویدم داروخونه یک تست خریدم زدم مثبت😐. 

فقط سکته کردم گریه می کردم آمادگی نداشتم

الان یه ذره آرومم 

معجزه شکر گزاری

من بچه اولم دوسال و دو ماهش بود دوباره باردار شدم خییییلی سخت گذشت بهم ولی گذشت اگه همسر همراهی داری خوبه من همسرمم کارش سنگین بود زیاد درک و همراهی نداشت باهام ولی اگه کمکی داری زیاد سخت نمی‌گذره فقط یه نصیحت بکنم بهت بچه اولت رو نسپار به کسی دو تربیتی میشه و دیگه هم خوب نمیشه من با اینکه بچه دومم دو سال اولش خیلی اذیت کن بود ولی چون خودم تنهایی بزرگش کردن از اولیه اخلاقاش خیلی بهتره

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
عزیزم من که نمی‌خوام بچه ایشونو بزرگ کنم یا چیزی گفتم درست تصمیم بگیره

شرایط روحی وجسمی وغیره هرکی میخواددرنظربگیره جلوگیری مطمئن میکنه نه اینکه بارداربشه بعدبچشوسقط کنه مادریعنی ازخودگذشتگی واگر انسان بارداربشه دیگه جسم وروح خودش اولویت نیست چه بسا با سقط بچه حال روحی وعذاب وجدان بیخ خر ادمو بگیره و سقط غیرقانونی بچه سالم باعث بشه دیگه بچه دارنشه وبه فلاکت بیفته و هزارن مکافات دنیوی واخروی .بااین سقط های غیرقانونی جیگر ادم هایی که میلیونی خرج دکتر میکنن برای باردارشدن وموفق نمیشن کبابه 

شرایط روحی وجسمی وغیره هرکی میخواددرنظربگیره جلوگیری مطمئن میکنه نه اینکه بارداربشه بعدبچشوسقط کنه م ...

موافقم با جلوگیری مطمعن 

اما بقیه حرفتونو‌ نمیتونم بپذیرم 

منم یه هفته پیش پریودشدم دنیاروسرم خراب شدانقدگریه کردم دیگه جووون حرف نزدم نداشتم اونم باکلی دارووآ ...

من همه این روزا گذروندم 

امپول زدم

همش دکتر

قرص

بارداری پوچ

سقط هفته پایین و

بیبی منفی و گریه و نا امیدی و زهرمار کردن روزا‌ برای خودم

یجا ولش کردم قرصامم نخوردم حتی 

همین ک بیخیال شدم باردار شدم‌و الان رو پام داره میخوابه و من از خواب دارم میمیرم و یادم رفته چقد اذیت شدم

خلاصه قصه نخور ب وقتش میاد