2777
2789
عنوان

عاقبت دخترایی مثه من چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 92 پست

ببین اگر دختر خودم بودی،با دوستی های گروهی و اجتناعی پسر و دختر موافقم من

مثلا گروهای کوهنوردی ورزش درسی و چمیدونم

چون میتونی تاحدی ب شناخت برسی

ولی دوستی تکی با یه پسر نه،،اسیب داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه هم سنای من تو دانشگاه با یکی تو رابطن

من این خانم که برات مثال می زنم ازش خوشم نمیاد ،،  ولی

می تونه الگوی خوبی باشه 

سرنا امینی.. کلیپ ساز طنز اینستاگرامی همه می‌شناسن 

پولداره .. شاغل بوده قبل ازدواج 

ولی با شوهرش سنتی ازدواج کرده 

خیلی زندگی خوب و شیرینی هم داره ... بچش هم باید دبستانی باشه 

چرا خواستگار هات رد می کنی بخدا حیفه؟؟ 

می تونی ازدواج موفقی داشته باشید 

دیدی تضاد اعتقادی داری

شما منو درک نکردی 

من الان مثه یه بچه ایم که  بهش میگن فلات خوراکی مضرو نخور ، برات ضرر داره ،  اون بچه دوست نداره مریض بشه ولی  وقتی میبینه بقیه همسناش میخورن و هیچی بهشون نمیشه دوست داره امتحانش کنه 

حالا متوجه منطورم شدی ؟؟؟

حالا هر کی رابطه داره کارش به ازدواج نمیکشه خیلیها هم میشناسم سنتی ازدواج کردن وخوشبختن  البته زندگی بدون مشکل وسختی نیست هر کسی یه مدلی سختی میکشه  شاید اونایی که میگی ازدواج نکردن ودوست پسر نداشتن تو خودشون سخت گرفتن  دوست خودم از روی عشق ودوست داشتن ازدواج کرد ولی بعد با یه بچه طلاق گرفت 

شما منو درک نکردی من الان مثه یه بچه ایم که بهش میگن فلات خوراکی مضرو نخور ، برات ضرر داره ، اون ب ...

خب عزیزم اگه اینقدر دوس داری برو تجربه کن 

به یه پسر نخ بده خودش خوشش بیاد نخو میگیره میاد سمتت 

بعدش میفهمی ما چی میگفتیم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
شما منو درک نکردی من الان مثه یه بچه ایم که بهش میگن فلات خوراکی مضرو نخور ، برات ضرر داره ، اون ب ...

از کجا میدونی هیچیشون نمیشه؟میدونی از لحاظ روحی چقدر تو فشارن؟

تو یه روی سکه رو میبینی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اشتباه متوجه شدی گلم من دوست دارم تجربه کنم ، ولی از عواقبش میترسم از اینکه صربه روحی روانی بخورم

از من به شما نصیحت 

تجربه نکردی.. تجربه هم نکن 

با شوهر شرعی و قانونی خودت تجربه کن 

همه دوستی ها به ازدواج ختم نمیشه