2777
2789
عنوان

عاقبت دخترایی مثه من چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 88 پست
سنت برای ازدواج خوبه لگد به بخت خودت نزن

عه اگه ۲۱ برای ازدواج خوبه که من ترشیدم 

چشم و دلم روشن 😂😂😂😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1- بهترین سن برای ازدواج سنی هست که هر دو فهم و شعور زندگی مشترک رو داشته باشن ..حالا میخواد 16 سال باشه(که من کاملا مخالفشم ) میخواد 35 سال باشه 

2- هیچوقت نزارید رسیدن به یک هدف شما رو از زمان طلایی موقعیت ها دور کنه ...هر چیزی یک زمان طلایی داره که اگه از دست بره دیگه رسیدن به اون هدف هم برات اونقدر شادی آور نخواهد بود .مثل اینکه شما برای اینکه ارشد بخونید یا شاغل بشید یا هر هدف دیگه بخواید موقعیت های خوب ازدواج رو از دست بدید .

3- لزوما تمام ازدواج های سنتی به خوشبختی ختم نمیشه و همچنین ارتباط با جنس مخالف به بدبختی و غیره ...موارد نقض کننده اونقدر زیاد هست که نخوام توضیح بدم 

4- ارتباط با جنس مخالف اونقدر وحشتناک هم نیست که بخوایم اونو تابو کنیم ...میشه مدیریتش کرد ..میشه درست رفتار کرد ..میشه به نتایج خیلی خوبی هم رسید ...موارد نقضش هم زیاده ...

5- بعضی چیزها رو به نظرم باید آدم تجربه کنه ...خصوصا در دوران مخصوص خودش ...حسی که اون موقع تجربه میشه هیچوقت و هیچ زمان دیگه ای تکرار نمیشه .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

ببین عزیزم منم دوران دانشجویی دوست پسر داشتم و الانم اصلا نمی‌دونم طرفم کجاست 

هر کدوممون رفتیم سراغ زندگی خودمون 

اول اینکه اگر آدم مذهبی هستی و اعتقاد داری و این چیزا که دوستی با جنس مخالف کلا درست نیست

دوم اینکه آدم توی دوستی با جنس مخالف تجربیات زیادی به دست میاره که طور دیگه ای نمیتونی به دست بیاری

سوم اینکه باید ببینی آیا حاضری این تجربیات رو به دست بیاری به شرط آسیب روحی روانی

من آسیب جسمی و سواستفاده جسمی اینارو کاری ندارم ولی کلا رابطه‌ها تاثیر زیادی روی روان آدم میذارن

من خودم رو جمع کردم بعد تموم شدن رابطه ام خیلی از آدمای دیگه هم جمع کردن چون باید همین کارو بکنی 

ولی خب یه دوستی دارم ۳۰ سالشه و مذهبی هم نیست مثل شما با ۳۰ سال سن هیچ ارتباط عاطفی با جنس مخالف نداشته و من که دوست صمیمیشم می‌دونم گفته من جنبه شکست عشقی بعدش رو ندارم 

چون غالبا به ازدواج نمیرسه

خصوصا دوران دانشجویی هر دو طرف سنشون کمه هدفای دیگه دارن

خدایا شکرت ...  
ببین عزیزم منم دوران دانشجویی دوست پسر داشتم و الانم اصلا نمی‌دونم طرفم کجاست هر کدوممون رفتیم سراغ ...

ولی مثلا من به شخصه پشیمون نیستم از اینکه با پسر ارتباط داشتم 

چون تجربیاتی دارم الان که اگر اونارو نداشتم آدم فعلی نبودم.

خدایا شکرت ...  

منم دانشجوعم ۱۹ سالمه ، من نه خاطر خواه دارم نه خاستگار دارم بعضی وقتا واقعا دلم میشکنه وقتی به این فکر میکنم که به چشم هیچکس نمیام هیچکس دوسم نداره

منم تاحالا توی هیچ رابطه ای نبودم هنوزم نمیتونم باشم چون پدرم اگه بفهمه خون به پا میکنه

خیلی حس بدیه🥺💔

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

ببین عزیزم منم دوران دانشجویی دوست پسر داشتم و الانم اصلا نمی‌دونم طرفم کجاست هر کدوممون رفتیم سراغ ...

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی ❤️ 

ببین من واقعاااااا از شکست عشقی و اسیباش میترسم 

ولی خب دوستم ندارم همینطوری ادامه بدم 

از طرفی هیچکی بهم پیشنهاد دوستی نمیده 

از قیافم میفهمن اهل دوستی نیستم

منم همین بودم ،دوستام که دوست پسر داشتن ازدواج کردن همشونم موفق خداروشکر ولی منی که سالم زندگی کردم مجردموندم واشتباه کردم 

خودتم حتما ی رفتاری که کسی به خودش اجازه نمیده سمتت بیاد

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی ❤️ ببین من واقعاااااا از شکست عشقی و اسیباش میترس ...

آخه واقعا این قضیه برای من پیش نیومده

من اکیپ مختلط هم داشتم تو دانشگاه و توی جمعمون دختر مثبت هم داشتیم 

تا حالا نشده کسی از همکلاسی ها هم دانشکده ای ها بهت پیام بده جزوه ای چیزی بخواد، بعد بحث رو باز کنه؟ حتما شده 

طرف که نمیاد خیلی مستقیم بگه بیا با هم دوست شدیم

برای من این قضیه بارها پیش اومده حتی ترم پایینی ها شده پیام دادن بهم چون قیافم کوچیک تر میزنه

یا اینکه اینستای همو فالو کنین

البته اگر با حجاب و چادری هستی که خب این قضیه تا حد زیادی منتفیه، من یه دوست باحجابی داشتم چادر نداشت ولی

هر جا می رفتیم یه خانومی به این پیشنهاد میداد شماره مادرشو میخواست

خب این اهل این چیزا نیست در نهایتم سنتی ازدواج میکنه چه ایرادی داره

خدایا شکرت ...  
آخه واقعا این قضیه برای من پیش نیومدهمن اکیپ مختلط هم داشتم تو دانشگاه و توی جمعمون دختر مثبت هم داش ...

شید باورت نشه ولی نه 

آخه من سرنگین رفتار میکنم 

اتفاقا پوشش و حجابم مثه دخترای دیگس 

آرایشم،  موهام.  و..... 

منتها قیافم بچه مثبت میزنه و سنگین هم رفتار میکنم 

شید باورت نشه ولی نه آخه من سرنگین رفتار میکنم اتفاقا پوشش و حجابم مثه دخترای دیگس آرایشم، موهام. ...

نمی‌دونم احتمالا گارد داری و چارچوب خیلی مطمئن که کسی جرئت نمیکنه بهت پیشنهاد بده 

ببین تا حد زیادی هم به رفتار برمیگرده 

مثلا من تو دانشگاه ادم درس خونی بودم کل عالم و آدم منو میشناختن جزوه میگرفتن، و دوست دختر و پسر زیاد داشتم باهمه سلام علیک میکردم با اینکه بگم من اصلا آدم برونگرایی نیستم به اون صورت

یه هم اتاقی داشتم اونم ظاهرش مثل من بود ولی خب اون برعکس من حتی با دخترا هم به زور سلام می کرد، خب کسی جرئت نمیکنه بیاد جلو برعکس من خیلی دختر سر سنگینی بود و خاستگار سنتی هم داشت اتفاقا

ولی من اصلا دختر سر سنگینی نیستم 😂😑سبک هم شاید باشم دست خودم نیست مثلا‌ من خنده ام بگیره کل کلاس صدا خنده ام رو می شنیدن.

کلا رفتار هم خیلی مهم 

خدایا شکرت ...  

ولی کلا به این چیزا نیستا

من یکی از دوستام 

سال اول دانشگاه ازدواج کرد اونم با داداش دوستش

دوست نبودن دورادور فقط میشناختش

الانم زندگی خوب و عالی داره 

خدایا شکرت ...  
اشتباه متوجه شدی گلم من دوست دارم تجربه کنم ، ولی از عواقبش میترسم از اینکه صربه روحی روانی بخورم

ببین عزیزم چرا بیخودی خودتو عذاب میدی..درحالی که عقلت بهت میگه اگه بری سمت این جور رابطه ها ممکنه آسیب ببینی و دلت نمیخوادضربه بخوری میخوای خودتو  مجبور کنی که تجربه اش کنی چون میبینی همکلاسیهات همه دوس پسر دارن فکرمیکنی عقب موندی از زندگی که در واقع اشتباه میکنی چون اونا ضرر کردن که هم گناه کردن هم بهترین روزای عمرشون از پسرای جورباجور ضربه خوردن وبازیچه شدن..نگران نباش به وقتش ازدواج میکنی و همه چیزو تجربه میکنی ومیفهمی بودن با مردا اونقدرام آش دهن سوزی نیس اونم مردای الان که اکثرا خیانتکارن..من خودم هیچ وقت دوس پسرباز نبودم فقط برای ازدواج با کسی آشنامیشدم و درحد تلفنی حرف زدن و چندبار بیرون سرقرار توجای عمومی رفتن بود والانم اصلا پشیمون نیستم وخداروهم هزارمرتبه شکرمیکنم که هیچ وقت الوده گناه زنا و بودن با نامحرم قبل از ازدواجم نشدم...اونایی باختن که خدارو نادیده گرفتن توهیچی از دست ندادی برعکس باید خداروشکر کنی