2777
2789
عنوان

عاقبت دخترایی مثه من چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 89 پست
شما منو درک نکردی من الان مثه یه بچه ایم که بهش میگن فلات خوراکی مضرو نخور ، برات ضرر داره ، اون ب ...

منم مثل شما بودم منتها تو سن۲۸ سالگی این قضیه رو دوست داشتم امتحان کنم و اثراتش دو ساله تا الان همراه منه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکثر اونا به شکست عشقی میرسن 

و اینکه سنت خیلی کمه بذار یکم بزرگ شی چته 

ممکنه تا ۱۰ سال دیگه ادم درستش نیاد 

پسرا تو این سن میرن سمت کسی که دنبال ازدواج نباشه و خوش بگذره 

اگه دنبال دوست پسری که کاری نداره 

اگر دنبال ازدواج موفقی برو بشین سر درس و کتابت و کاری نداشته باش کی با کی دوسته 

عاقبت این دخترا خوشبختی البته اگه مثل تو عجول نباشن

مشکل اینجاس بلد نیستم از این کارا

یا لاس بزن ، تیک بزن 

یا اگه بلد نیستی که هیچی سنتی ازدواج کن 

چون اینجور پسرا میرن سمت دخترایی که خوب بلدن لاس بزنن و نخ بدن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
حالا هر کی رابطه داره کارش به ازدواج نمیکشه خیلیها هم میشناسم سنتی ازدواج کردن وخوشبختن البته زندگی ...

فک کردی فقط خودتی ک داری جلو خودتو میگیری؟ هزارتا دختر دیگه مث تو هستن .  خودتو با کار ، تحصیل، باشگاه، کلاس های دیگه مشغول کن. 

اره دقیقا

خیلی از پسرا عاشق همین رفتار دختران، بزار به وقتش شازده بر اسب سراغ شما هم میاد 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همه هم سنای من تو دانشگاه با یکی تو رابطن

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن، چه میدونی عاقبت اون خوب میشه یابد ،یا برای خودت چی پیش میاد ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
مگه چند سالته که میگی کم سنم بنظرمن یه دختر 16ساله هم میتونه ازدواج کنه چه برسه به 18به بالا بهتری ...

اخه من نه آدم صبوری.  نه فداکاری بلدم نه سیاست دارم هیچی