جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عه عه من یادم رفت بگم نون باگت باهاش ترش میکنم و ریفلکسم عود میکنه ☹
گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙
ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌ دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲 این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤
😂😂😍یادم اومد سیر یا سیرترشی بخورم بعدش بیهوش میشم باید بخوابم نمیدونم قندم میوفته یا چیپیاز هم اگ ...
گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙
ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌ دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲 این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!