2777
2789
عنوان

جاری سابقم طلاق گرفته بعد چندوقت پیش لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 63 پست
تو بدبدخت میشناسی اینطور داری راجبش حرف میزنی اگر خواهرش هم بود این میگفتی ؟؟؟؟ خجالت داره واقعا شدن ...

الان خیلی ها با جاری خودشون رابطه خوبی ندارن ایشون باید با جاری سابقش در ارتباط باشه؟

تو اون بدبختو میشناسی میدونی منظوری نداره میخواد بره خونه برادرشوهرسابق ؟ 

خواهر رو با جاریه سابق یکی میدونی؟

خجالت اونی داره که قبل از تفکر چاک دهنشو باز میکنه به کسی که نمیشناسه میپره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید حالا که برادرشوهرت ترک‌کرده میخواد کم کم برگردهتو خودت رو بد نکن حالا نه اینکه تعارفش کنی ولی ا ...

دقیقا منم اول ب بچه فکر کردم

احتمالا بخاطر ک بچه حس کنه عمو و فامیل پدری داره میخواد ارتباطو حفط کنه

رفتارت بد بوده

چرا

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مشخصه بدجنسی ...من هر کیو تو خونم راه نمیدم ولی کسیو که یه زمانی باهاش فامیل بودم و ارتباط داشتم و چ ...

یه زمانی فامیل بوده الان چی ؟

یعنی طرفای شما اگه کسی طلاق گرفت با خانواده سابق رفت و آمد داره ؟

الان به بچه‌ها تو مهد هم یاد میدن حد و حدود ارتباط با غریبه ها رو 

شما که اهل قضاوت نیستی از کجا میدونی من بدجنسم ؟

اگه با جاری سابقش راحت بود چرا تاپیک زده که از سرخوش باز کنه خو با خوشحالی اصرارش میکرد 

التماس تفکر 🤲

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
ولی رودست زنعمو سابق من نیستطلاق گرفت ازدواج مجددم کردمنتها انتظار داشت بابامینا دعوتش کنن پاگشایی ا ...

یا خداااا

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ولی رودست زنعمو سابق من نیستطلاق گرفت ازدواج مجددم کردمنتها انتظار داشت بابامینا دعوتش کنن پاگشایی ا ...

خخخخخخخخ

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یه زمانی فامیل بوده الان چی ؟یعنی طرفای شما اگه کسی طلاق گرفت با خانواده سابق رفت و آمد داره ؟الان ب ...

طلاق گرفته !مجرم که نیست !بله اگه ادم درستی باشه قطعا لازم باشه رفت و امد هم میکنیم ...همین حرفهاست و همین طرز فکر هاست که انسان هارو با هم متفاوت میکنه ...مشخصه نگاه شما به کسی که طلاق گرفته چه مدلیه ..نگاه قشنگی نیست ...روز خوش ...

الان خیلی ها با جاری خودشون رابطه خوبی ندارن ایشون باید با جاری سابقش در ارتباط باشه؟تو اون بدبختو م ...

خجالت تو باید بکشی راجب کسی ک نمیشناسی داری نظر میدی مریم مقدسی ؟؟؟؟ خیلیا با جاری دعوا دارند حتما خودشون مشکل ندارند وقتی یک زن ب هم جنس خودش رحم‌نکنه میشه یکی مثل تو خودت جا خدا گذاشتی نشستی قضاوت میکنی مثلا آدم با جاری سابقش در ارتباط باشه حتما نقشه داره شوهرش بدزده بدبدختا شوهر ذلیل جوابت نمیدم چون کوتاه فکر هستید انرژی منفی دلت سیاه واقعا حدت در این حدت کاری نمیشه کرد بچو😐

وا .... چرا؟؟؟ مگا طلاق نگرفتن؟؟ مشکلشون اسم همدیگه بوده تو سناسنامه؟؟؟

پستت رو پاک کردی؟؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
طلاق گرفته !مجرم که نیست !بله اگه ادم درستی باشه قطعا لازم باشه رفت و امد هم میکنیم ...همین حرفهاست ...

آدم درست در جهان زیاده ولی ما باهاشون رفت و آمد نداریم چون غریبه هستن مثلا همسایه خیابان اونوری همشهری های خوب هموطنان خوبمون و.... 

۹۰ میلیون هموطن داریم احتمالا ۷۰ میلیون شون خوبن باید رفت و آمد کنیم؟

ظمنا ایشون بهر دلیلی مایل به رفت و امد نیست ولی رودربایستی داره دنباله راهکاره  شما کاسه داغتر از آشی ؟

بابت شروع ریپلای و توهین های شما حلالتون نمیکنم مگر عذرخواهی کنید 

روزخوش