2777
2789
عنوان

جاری سابقم طلاق گرفته بعد چندوقت پیش لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 63 پست
معلومه بی پناهه

خواهر نداره خواهرش تو تصادف سال های پیش فوت شده و قبل طلاقش همیشه بمن می‌گفت تو مثل خواهرمی حتی میگف هروقت اومدی شهر ما بیا بریم باهم بیرون ولی من از بعد ژلاقش اصلا اصلا کارش نداشتم ن زنگ ن پیام ولی مادر من عمل کرد زنگ زد ب خودم و مادرم احوال پرسی ولی خب ی اخلاقی داره خیلی از خودش از خانوادش تعریف میکنه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید میخواد برگرده به برادرشوهرت

آخه اصلا اینجوری نشون نمیده

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

شاید حالا که برادرشوهرت ترک‌کرده میخواد کم کم برگرده

تو خودت رو بد نکن 

حالا نه اینکه تعارفش کنی ولی اگه خواست بیاد هم نپیچون

البته اگه شوهرتم مشکلی نداره

بچش گناه داره شاید دلش میخواد بچش خونواده پدریشو از دست نده

پس شاید دلش می خواد برگرده

نمی‌دونم ولی حضورا وقتی میبینمش خیلی سرخوش هست انگار خیلی راضیه از طلاقش 

شما مشکلی نداری یه غریبه اصلا بهترین آدم دنیا هم باشه بیاد خونه بمونه؟

اره من بیشتر از اون معذبم انگار

شاید حالا که برادرشوهرت ترک‌کرده میخواد کم کم برگردهتو خودت رو بد نکن حالا نه اینکه تعارفش کنی ولی ا ...

آره گف بچم حوصلش سررفته ولی خب نمی‌دونم پیامش بدم یانه 

بچه داره؟

اره

چه بد دل و بدبین!!!

چراااا؟

بددلی و بدبینی رو توضیح میدی؟

شما که اون خانم رو از نزدیک ندیدی منم از نزدیک ندیدی چطور فهمیدی اون خانم خوبه که میخواد بیاد خونه برادرشوهر سابقش ولی من که میگم هرچیزی چارچوبی داره بدم؟

شما که خوشدلی در خونه رو باز بزار هرکی از راه رسید بیاد تو 

در نظر دادن از فکرت استفاده کن همینطوری چاک دهنتو باز نکن یه چیزی بگی 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بعد طلاقش این وسط چیه ؟چقد شبیه جاریمه طلاق گرفته ولی با شوهرش زندگی میکنه

وا .... چرا؟؟؟ مگا طلاق نگرفتن؟؟ مشکلشون اسم همدیگه بوده تو سناسنامه؟؟؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
چراااا؟بددلی و بدبینی رو توضیح میدی؟شما که اون خانم رو از نزدیک ندیدی منم از نزدیک ندیدی چطور فهمیدی ...

مشخصه بدجنسی ...من هر کیو تو خونم راه نمیدم ولی کسیو که یه زمانی باهاش فامیل بودم و ارتباط داشتم و چیزی ازش ندیدم دلیلی نداره که بخوام راهش ندم ....