2777
2789
عنوان

جاری سابقم طلاق گرفته بعد چندوقت پیش لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 63 پست
اینم بگم که خونه اون یکی از برادرشوهرام هم رفته بود ی شبم مونده بود بعد برای مراسمات اقوام شوهرم هم ...

ولش کن درد سره 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عجیبه اون که انقد این خانواده رو دوست داره چرا جدا شده خب ؟

دقیقا حالا قبل اینکه جدا بشه یکسال نه خونه من اومد نه خونه مادرشوهرم رفت هرچی اصرارش میکردن نمیرفت

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه تنها نباید تعارف کنی اگرم اون زنگ زد خواست بیاد باید بگی ما نسبتی نداریم و قصد رفت و آمد با شما ر ...

نه اینجوری نیست واقعا حالا هرچی باشه اینجوری نیست ولی ی عادت بدی داره وقتی منو میبینه خیلی خودشو شاد شنگول نشون میده خیلی از خودش تعریف می‌کنه 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دلیل طلاقشون چی بود؟

اعتیاد و بیکاری برادر شوهرم ولی از بعد طلاقشون برادر شوهرم رفت سرکار 

شوهرش کجاست ( برادرشوهرت)

سرکاره ی شهر دیگه 

نه تنها نباید تعارف کنی اگرم اون زنگ زد خواست بیاد باید بگی ما نسبتی نداریم و قصد رفت و آمد با شما ر ...

تو بدبدخت میشناسی اینطور داری راجبش حرف میزنی اگر خواهرش هم بود این میگفتی ؟؟؟؟ خجالت داره واقعا شدن قاضی خدا

چه عجیب و غریب

اره بخدا 

اعتیاد و بیکاری برادر شوهرم ولی از بعد طلاقشون برادر شوهرم رفت سرکار

شاید میخواد برگرده به برادرشوهرت

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
نه اینجوری نیست واقعا حالا هرچی باشه اینجوری نیست ولی ی عادت بدی داره وقتی منو میبینه خیلی خودشو شاد ...

شما مشکلی نداری  یه غریبه اصلا بهترین آدم دنیا هم باشه بیاد خونه بمونه؟

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰