همش از موقعیت و شغل بابام میپرسه درحالیکه من ده ساله عروسشم،، نمیدونم هدفش چیه از این سوالا، حس خوبی ندارم اصن،، برادرم آسیب نخاعی شده سه ساله،، بیش از حد پیگیرشه هربار میرم خونشون میگه چیشد این دکتر چیکار کرد میتونه راه بره یانه،، یا میپرسه هزینه درمانشو پدر مادرت چجوری میدن،، حس میکنم طعنه میزنه بهم،،انرژی منفی میگیرم از این سوال جواباش،، بنظرتون هدفش چیه. چون در کل آدم بیخیالیه به مشکلات خودش،چرا باید پیگیر مشکلات من باشه؟؟
بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه حس بد میگیری سعی کن جواب سوالاشو طوری بدی که هر دفعه به جوابش نرسه یعنی هی به در بسته بخوره بفهمه دیگه نمیتونه ازت حرف بکشه
چند بار این اتفاق بیوفته دیگه نمیپرسه
مادرشوهر منم اینجوری بود اوایل برام مهم نبود جواب میدادم،هر چی هم جواب میدادم بیشترو با جزئیات بیشتر سوال میکرد ،ولی رفته رفته حس بد گرفتم و جواب سربالا میدادم
چند بار دید جواب نمیدم دیگه نپرسید در حد حال و احوال معمولی
زل بزنهشماهم بهش لبخند بزن نهایتا میخواد بگه خب؟(یعنی ادامه بده)شماهم میگی همین دیگهکلا تمرین کن برا ...
حتما باید تمرین کنم،، چون خیلی فضولیش پیشرفت کرده،، من از خواهر خودمم خجالت میکشم بپرسم شوهرت چه شغلی داره الان،، بعدداین هرهفته ازم میپرسه بابات الان شغلش چیه،، چجوری میرسن تو این گرونی به دارو و دکتر داداشت!!!
بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭