2777
2789
عنوان

رفتار عجیب مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
یبار بگو ناراحت میشم همش یادآوری کنم خدای پدر و برادر منم بزرگه هر چی پرسید فقط بگو خدا رو شکر تا ول ...

چیو میخان بدونن،، منم بیشتر اوقات میگم والا کارو بارخرابه،، بازار نیست،، تا ول کنه بره گم شه

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

آخ چقدرررر مث مادرشوهر عنه منه 😣

اونم هی از شغل بابام و درآمدش میپرسه خواهرم یه مدت رفت تو محله ی پایین شهر (حالا مادرشوهرم خودش روستای دور افتاده زندگی میکنه😐) بعد هی میپرسید خواهرت نرفته محله ی بهتر؟ چرا رفته اونجا زندگی میکنه؟ یا داداشم بالای طبقه ی مامانمینا خونه ساخته بخدا انقدر خونش خوشگله و دلبازه یه خواب داره پذیرایشم ۴تا فرش 12متری میخوره حموم و دستشویی با کلاس آشپزخونش بزرگ و کابینت کشی های کلاس کرده... و شیک ساخته شده یه دونه هم بچه دارن.... بعد یکسره یعنی هر سری میرم میپرسه که داداشت هنوز اونجاس؟ سختش نیس؟ جاشون بد نیس؟ خونشو دیده ها باز میپرسه عن خانم... و خیلی سوالای رو مخ دیگه

آهان من دو سه سال پیش از دهنم در رفت سراغ بابامو گرفت گفتم انگشت پاش درد میکنه بعد هر سری میپرسه خوب شد دیگه؟ 😐😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا مادرشوهر من از مادرشوهر شما بدتر بودروزی سه بار به من زنگ میزد آمار میگرفت ۱۰ بار به شوهرمخدا ...

شاید هم خودمون رو دادیم اینقد پررو شدن

آخ چقدرررر مث مادرشوهر عنه منه 😣اونم هی از شغل بابام و درآمدش میپرسه خواهرم یه مدت رفت تو محله ی پا ...

بخدا از بدبختیمون خوشحالن این افریته ها،، نباید آتو بدیم دستشون،، 

بخدا از بدبختیمون خوشحالن این افریته ها،، نباید آتو بدیم دستشون،،

مطمئنم از بدبختیمون خوشحاله... من یه جاری دارم یه روز مريض شده بود بعد مادرشوهرمم خونشون بوده جاریم به برادرشوهرم گفته بود یه نوبت بگیر منو ببر دکتر برادرشوهرم گفته بود جمع کن خودتو من از این پولا ندارم که بخوام خرج دکتر زن بکنم مادرشوهرمم بخدا اینا رو واسه من تعریف میکرد یعنی ذووووق داشتااا ولی مثلا میخواست خودشو مظلوم نشون بده میگفت بنده خدا فلانی شوهرش اصلا بهش اهمیت نمیده