2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا دیروز چهار کیلو شیر گاومیش خریدم بعد جوشیدن گذاشتم یخچال صبح برا بچه ها سرشیرش رو گرفتم از خو ...

بچه های من اگه یه سرسوزن سرشیر بخورن دادشون به هوا میره،مثلا روی ماست سرشیر باشه و بره تو دهنشون.اصلا سرشیر دوست ندارن،خیلی وقتا سرشیر روی شیرو میگیرم میریزم بیرون .خودم دوس دارم ولی چاق میشم 

خیلی چربه اما

من عاشقشم بابا بزرگم اینا قدیم‌ها گاو داشتن نون بربری هم خودشون میپختن فکر نکنم دیگه تکرار باشه اون مزه 

نون رو میذاشتن تو شیر روش میشد پر خامه خود نون هم خیس میخورد اصلا یه چیز محشری بود 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
نوش جونشون، کجایین که هنوز گاومیش هستش؟من یادمه ما هم ۴ تا گاومیش داشتیم، چون قاتی گاوا بود، بهداشت ...

برا خوزستانیم 

اینجا زیاده ما اکثرا شیر گاومیش میخریم 

ببینم میتونی کاری کنی رژیم رو بشکنم برم بخورم ازش 

گفتی شیره ی خرما؟یا انگور🤦‍♀️🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من عاشقشم بابا بزرگم اینا قدیم‌ها گاو داشتن نون بربری هم خودشون میپختن فکر نکنم دیگه تکرار باشه اون ...

ووی چقدر جالب 

نون چقدر بایستی تو شیر بمونه

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

چرا مگه گاومیش ها چشونه؟

نه چیزیشون نیست، میگفتن نباید با گاوا یه جا باشن، به هم بیماری میدن و از اینجور حرفا، بابام تا چند سال پیش گاوداری داشت، مثلا گوسفند هم حتی نباید ، بندازن کنار گاوا، بهم بیماری میدن.

بچه های من اگه یه سرسوزن سرشیر بخورن دادشون به هوا میره،مثلا روی ماست سرشیر باشه و بره تو دهنشون.اصل ...

ببین منم بچه هام سرشیری که جمع بشه روی لیوان شیرشون یا داخل ماست رو دوست ندارن حتی عوقش میزنن حتما باید شیر رو از صافی رد کنم براشون ولی وقتی اینجوری سرشیر بگیرم واسشون که جدا بخورن دوست دارن

برا خوزستانیم اینجا زیاده ما اکثرا شیر گاومیش میخریم ببینم میتونی کاری کنی رژیم رو بشکنم برم بخورم ا ...

شیر گاومیش انقد خاصیت داره من ک اینجا هرچی گشتم پیدا نکردم باید سفارش بدم چون طبعش گرمه و خیلی عالیه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
ببین نونش باید ضخیم باشه مثل بربری وتازه و در حد نیم الی یک ساعت باشه کافیه که خیلی وا نره

آره 

چقدر باید بمونه

ببین نونش باید ضخیم باشه مثل بربری وتازه و در حد نیم الی یک ساعت باشه کافیه که خیلی وا نره

اسی یه چرتی گفت و رفت، ولی ما رو برد ، اون زمونا که خوراکیا واقعا طعم و مزه داشت.

مادر بزرگ من بربری رو ریز میکرد، میریخت تو روغن زرد روی اجاق، بعد از روش شیره انگور میریخت روش، ممیداد میخوردم، میگفت ببین از بامیه های مغازه خوشمزه تر و تمیزتر