2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم سرشیر داریم با عسل پنیر داریم با چایی 🤭

وااای اینقدر دلم سرشیر مشتی با مربای آلبالو میخواد.

ما خودمون قبلا هم گاوداری داشتیم و هم ماستبندی، یه همچین سرشیری تو ذهنمه.

یه بار شوهرمو فرستادم تو محله از لبنیاتی خرید، اون سر شیر نبود، بیشتر خامه بود.

سرشیرای مغازه ما قشنگ خشک میشد روش  واااااای دلم میخواد

شکلات دبی چیه دیگه؟ما صبحونه ایرانی داریم نون وپنیر وگردو چای

بهش ایده دادی تاپیک حلیم زد

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
وااای اینقدر دلم سرشیر مشتی با مربای آلبالو میخواد.ما خودمون قبلا هم گاوداری داشتیم و هم ماستبندی، ی ...

اتفاقا دیروز چهار کیلو شیر گاومیش خریدم بعد جوشیدن گذاشتم یخچال صبح برا بچه ها سرشیرش رو گرفتم از خوشمزگی که خیلی خوشمزس ولی چه فایده خودم رژیمم باید همون نون پنیر رو بخورم😫

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

اتفاقا دیروز چهار کیلو شیر گاومیش خریدم بعد جوشیدن گذاشتم یخچال صبح برا بچه ها سرشیرش رو گرفتم از خو ...

نوش جونشون، کجایین که هنوز گاومیش هستش؟

من یادمه ما هم ۴ تا گاومیش داشتیم، چون قاتی گاوا بود، بهداشت ایراد گرفت، حرف مال سال ۶۷،۶۶ ها.

با شیره یا مربا آلبالو ، واااای دهنم اب افتاد

اره خدایی سرشیر

خیلی چربه اما 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃