2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از جاريم تقليد ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست مثل من و جاریم. احتمالا شوهرت پسر بزرگه نیست؟

نه اتفاقا كرچيكه أست 

ميدوني مادرشوهرم هي از اون پسرش و زنش غر زده ، شوهرم عذاب وجدان ميگيره اگه بخواد پشت من دربياد يا محبتشو نشون بده 

ميترسه مادرش نارحت شه

ولي ديگه درك نميكنه اون برادر و زنش ، احترام بيشتري دريافت ميكنن

نه اتفاقا كرچيكه أست ميدوني مادرشوهرم هي از اون پسرش و زنش غر زده ، شوهرم عذاب وجدان ميگيره اگه بخوا ...

باز من همسرم پسر اوله خیلی از مادرش میترسه که یک وقت ناراحت نشه و اینکه کلا بی احساس هست و بی محبت برعکس برادرشوهرم یک پسر مهربون احساساتی زن دوست وای چند وقت پیش

زنش  زایمان کرد رفتیم دیدنش برادرشوهرم گفته بود خواهرش از راه دور بیاد کمک زنش به خدا خواهرشوهرم فقط بک چایی اورد میوه شیرینی هم رو میز بود زنش اومد بچه رو بگیره از بغل من بچه اینقدر کم وزن سبک برادرشوهرم زود به خواهرش گفت بگیر از زنم کمرش درد میکنه. حالا چون خودش سرماخورده بود میترسید وگرنه خودش میگرفت. اینقدر محبت میکنه به زنش. برعکس شوهر من چند روزه مریض شدم خودش غذا درست کرد خورد یک لقمه تعارفم نکرد به من بده.

نه واقعا معموليه رو به بالاست ، خيلي خفت خوش سليقه نيست ، شوهرم يه دوست داره ، زن اون واقعاااا با سل ...

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

باز من همسرم پسر اوله خیلی از مادرش میترسه که یک وقت ناراحت نشه و اینکه کلا بی احساس هست و بی محبت ب ...

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

باز من همسرم پسر اوله خیلی از مادرش میترسه که یک وقت ناراحت نشه و اینکه کلا بی احساس هست و بی محبت ب ...

درك ميكنم 

اصلا بحث حسودي نيست ، انشالله خوشبخت باشن

فقط ادم دلش ميلرزه كه شوهر خودش چرا اينطوري نيست 

دلم نميخواد يه زن عقده اي بشم از كمبود محبت 

درك ميكنم اصلا بحث حسودي نيست ، انشالله خوشبخت باشنفقط ادم دلش ميلرزه كه شوهر خودش چرا اينطوري نيست ...

انشاالله که همسر شما درست بشه. ولی همسر من خیلی ساله خیلی فرق نکرده خیلی بی معرفته. منم یک ادم احساسی شدید دیگه عادت کردم البته بازم دلم میگیره گاهی برای همین سر خودم و بند میکنم تا بهش فکر نکنم. محبت و نمیشه به زور از کسی گدایی کنی خودش باید دوستت داشته باشه