2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از جاريم تقليد ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 37 پست
دقيقا ببين برادرشوهرم ، پيش مادر زنش رندگي ميكنهكسي نميتونه از خانواده زنش بد بگهشوهر من چون زبون ند ...

واقعاً تو بعضی خانواده‌ها الکی الکی ز یکی بت می‌سازن با اینکه هیچ دستاورد یا خصوصیات مشخصی هم نداره

برو خداروشکر کن که ازت تقلید نمکنند‌ وگرنه الان اعصابت چندبرابر داغون بود..معلوم نیست چقد جاری از ای ...

ببين با اين حس درونم چيكار كنم؟؟

با اين حس كه شوهرم منو اينقد دوست نداره ؟؟

اصلا مسيله من اونا نيستن 

من فقط با خودم كنار نميام كه چطور دو تا برادر اينقد فرق دارن

شوهر اون اينقد دوستش داره ولي شوهر من ، منو نه 

ا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون موقع که برادر شوهرت پشت زنش را گرفت باید ازش تعریف می کردی و به شوهرت می گفتی به این میگن مرد و ...

ببين تا من چيزي بگم متهم ميشم به حسودي 

اصلا شوهرم نميزاره حرف بزنم 

ببين تا من چيزي بگم متهم ميشم به حسودي اصلا شوهرم نميزاره حرف بزنم

شوهرت عمدا میگه تو حسودی که بحث را ادامه ندی و ساکت بشی بگو  واقع بین هستم البته آدم به همچین مردی که همه جوره پشت زنش هست حسادت هم می کنه .

شوهرت خودش گفته دوست نداره؟ببین شاید شوهرت بلد نیست ابراز کنه

نه صد سال نميگه

ولي رفتارش اينو نشون ميده 

ببين توي اين سه سال ، شوهر من دوتا عروسك براي من خريده ، اونم با روووو

خوب 

يكيش كوچيكه ، يكيش هم متوسط

بعد اتفاقي فهميدم شوهرم قبلا كه مجرد بوده واسه خواهرش ، دوتا عروسك گندههه خريده 

فهميدم پس بلده ، فقط من اون ادمي نيستم براش كه انجام بده 

مگه شوهرت شما رو دوس نداره شما اینطوری حس میکنی ؟؟

من اينجوري حس ميكنم كه دوستم نداره

ببين توي اين سه سال ، شوهر من دوتا عروسك براي من خريده ، اونم با روووو

خوب 

يكيش كوچيكه ، يكيش هم متوسط

بعد اتفاقي فهميدم شوهرم قبلا كه مجرد بوده واسه خواهرش ، دوتا عروسك گندههه خريده 

فهميدم پس بلده ، فقط من اون ادمي نيستم براش كه انجام بده 

من اينجوري حس ميكنم كه دوستم ندارهببين توي اين سه سال ، شوهر من دوتا عروسك براي من خريده ، اونم با ر ...

نه ببین بلد نیست و نمیتونه رو کنه..مثلا الان روز زن نزدیکه بگو چنین لباسی رو دوست دارم بگو اون انگشتر رو دوستدارم چیزای که دوست داری رو بگو ببین کدومو‌ میخره..خودتو براش زیبا کن..به خودت برس ..وقتی میری بیرون براش مثلا لباس بخر توهم محبتت رو نشون بده..من‌ دوسالونیمه عقدم شوهرم به حدی احساسیه که من احساسی نیستم‌..ولی باهاش راه میام دیگه چاره چیه آخرشم میگه تو احساس نداری🤦🏻‍♀️ولی شماهم اینکارو‌ کن جواب میگیری

نه ببین بلد نیست و نمیتونه رو کنه..مثلا الان روز زن نزدیکه بگو چنین لباسی رو دوست دارم بگو اون انگشت ...

نميگيره 

ديگه دارم بي خيال ميشم

الان واسه روز زن بهش گفتم ، ولي ميگه نه چه روز زني و تازه تولدت بوده ، در صورتي كه واسه تولدم چون مريض بودم كيكم نخريده حتي 

كم كم دارم خودم رو سركوب ميكنم

دقيقا ببين برادرشوهرم ، پيش مادر زنش رندگي ميكنهكسي نميتونه از خانواده زنش بد بگهشوهر من چون زبون ند ...

گآهی باید لطف رو متوقف کنی تا به چشم بیاد 

اینبار پشت سر خانواده ات حرف زدن رک بگو ای بابا دستشونم نمک نداره.  میخوام بگم دیگه هیچ کاری واسه ما نکنن شما که به هرحال پشت سرشون حرف می‌زنید حداقل من کمتر یان لطفشون بیفتم حرص بخورم 

واقعا هم نذار کاری کنن