2777
2789

مهد قبلی پسرم خودشون ناهار و میان وعده میدادن خیلی خوب بود

اما الان جای دیگ باید ثبتنامش کنم هیچی نمی‌دن گرونتر از قبلی هم هست 

پسرم نمی‌دونم چرا غذایی ک اونجا میدادن و قشنگ با اشتها میخورد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اونا که میان وعده میدادن هزینشو موقع ثبت نام  یا به صورت ماهانه میگرفتن انجام میدادن ،،،ممکنه جایی که الان ثبت نامش کردی این آپشنو ندارن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

مدرسه پسرم اگه با ناهار بخوریم شهریه بیشتری میگیرند اما مدرسه دختر خواهرم میان وعده عدسی و املت و لق ...

اینم حتما واس اینک شهریه بیشتری بگیره 

آخه پریروز رفتم صحبت کردم گفتن خودمون صبحونه و میان وعده می‌دیم اما بچه‌هایی ک تا دو وامیستن ناهار بیارن خودشون 

ولی امروز ک رفتم ثبت‌نام گف ن خودشون باید بیارن 

خب اونا که میان وعده میدادن هزینشو موقع ثبت نام یا به صورت ماهانه میگرفتن انجام میدادن ،،،ممکنه جای ...

آخه میگم مهد قبلیش شهریه ش کمتر بود اما نهار و میان وعده میدادن اینی ک بردم امروز ثبت‌نام کنم هیچی نمی‌دن شهریشم بیشتره 

آخه میگم مهد قبلیش شهریه ش کمتر بود اما نهار و میان وعده میدادن اینی ک بردم امروز ثبت‌نام کنم هیچی ن ...

خب حتما جاش بهتره ،یا اینکه کتابای مختلف درس میدن روش تدریسشون فرق میکنه 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

شماها کدوم شهر زندگی میکنید توی شهر ما اصلا همچین مهد هایی نداریم که غذا یا میان وعده بدن 😑

بگردی هست 

مهد قبلی پسرم یروز سوپ ماکارونی عدسی استانبولی خیلی غذاهای متنوع میدادن