2777
2789
عنوان

ای بی اس لعنتی ازت متنفرم

361 بازدید | 33 پست

زندگیم رو جهنم کردی. 

میرم مسافرت کوفتم میکنی تو مهمونی میشینم کوفتم میکنی. 

تموم دیروز بعد از ظهر و دیشب رو عذابم دادی. تموم شب دلم درد میکرد و خجالت میکشیدم.‌

این چه ارثی بود که به من رسید. مادرم داشت و میدونم پدر بزرگمم داشت. 

چقدر خسته ام. چقدر از قضاوت بقیه بیزارم. حتما تو دلشون میگند چرا یهویی بلند میشه چرا انقدر میره دسشویی چرا فلانه چرا بهمانه...

اه که چقدر خسته ام چقدر ازت بدم میاد. کاش هیچ وقت  به دنیا نمیومدم کاش...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چند ساله دارمش البته دو تا دکتر رفتم گفتن رودت عصبیع و این مشکلو داری علائمات چین؟

در موارد عادی به شدت نفخ میکنم. 

تو یه جایی باید شرکت میکردم اومدم شهرستان، کل دیروز رو هیچی نخوردم ولی بازم تمام بعد از ظهر و شب رو نفخ داشتم. 

تو مسافرت یبوست هم میگیرم. 

و گاهی دلم بیخود صداهای خجالت اوری میده. 

کلا با من کاری کرده که دور جمع رو باید خط بزنم.‌

من این بیماری و تجربه کردم

شقاق گرفتم

آلرژی شدید

ولی الان بیماری گرفتم که وحشتناکه و اون دیسک کمر هست که کلا دو سال و نیمه درد دارم 

بچه نمی تونم بیارم

نمیتونم بشینم

محدودم

یه لیوان آب و به زور برمیدارم

هزار بار دکتر  و دوا وعمل

بدتر شدم

میخواستم خودکشی کنم اما آخرین امیدم دارم میرم کربلا شب تولد حصرت زهرا شفا بگیرم

در موارد عادی به شدت نفخ میکنم. تو یه جایی باید شرکت میکردم اومدم شهرستان، کل دیروز رو هیچی نخوردم و ...

منم نغخ زیاد دارم و اسهال و یبوستم دارم ک همورئید گهگاهی میگیرم دل پیچه هم  هر از گاهی

خوبه

من این بیماری و تجربه کردمشقاق گرفتمآلرژی شدیدولی الان بیماری گرفتم که وحشتناکه و اون دیسک کمر هست ک ...

خیلی سخته انشالله به زودی حالتون خوب خوب شه عزیزم.‌

من این بیماری و تجربه کردمشقاق گرفتمآلرژی شدیدولی الان بیماری گرفتم که وحشتناکه و اون دیسک کمر هست ک ...

انشاءالله  خوب میشی عزیزم  وقتی توکل و. توسل کنی مطمئن باش نتیجه میگیری 🤲🏻

الان اون مشکلت  حل شد آلرژی و. ای بی اس؟؟ 

خوبه

خوش ب سعادتت ک میری کربلا  لطفا در کنار همه ی کسایی ک براشون دعا میکنی برای منم دعا خیلی نیاز دارم  ... اسمم زهراس

خوبه

منم نغخ زیاد دارم و اسهال و یبوستم دارم ک همورئید گهگاهی میگیرم دل پیچه هم هر از گاهی

بله مشکلات گوارشی واقعا سختند.

من هر چه دسشویی میرم فایده نداره.‌ یه بار از بچه برادر شوهرم فهمیدم اون و یه بچه ی دیگه با هم میگفتند این چقدر میره دسشویی کلا من رو تو این زمینه میشناسند تو مهمونی واقعا زشته. واقعا عذاب میکشم.‌