2777
2789
عنوان

چرا دخترای خوب خوشبخت نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شمام.هرچی خوشبخت دیدم، مجردی داغونی داشته.حالا خودمم واقعا دوست دارم مردی رو پیدا کنم که گذش ...

منم همینطور 

بنطرم ادمای پاک و خوب دیگه جایی تو این دنیا ندارن 

انگار خداهم ادمای بدو بیشتر دوست داره

من درست متوجه نشدم چی گفتین ولی معمولا افرادیکه با جنس مخالف ارتباط داشتن خوب تجربه کسب کردن و این تجربه باعث میشه آگاهانه تر انتخاب کنن 

کسی که ارتباط داشته صرفا دختر بدی نیست 

من درست متوجه نشدم چی گفتین ولی معمولا افرادیکه با جنس مخالف ارتباط داشتن خوب تجربه کسب کردن و این ت ...

چرا دخترای خوبی که با پسرا دوست نبودن.  برا خودشون ارزش قائل شدن. و دنبال این چیزا نبودن در نهایت بدبخت میشن

ولی دخترایی که اهل همه چی بودن و خط قرمزی نداشتن خوشبخت؟

چرا دخترای خوبی که با پسرا دوست نبودن. برا خودشون ارزش قائل شدن. و دنبال این چیزا نبودن در نهایت بد ...

دوست شدن یا نشدن با پسر از آدم خوب و بد نمی سازه یکم روی افکار دیدگاهتون کار کنین 

ینی امیدوارم باشم شمام مثه من با کسی دوست نمیشدی

من هیچ وقت باکسی دوست نشدم.  چون از وابسته شدن و شکست عشقی میترسیدم.   و اینکه پسرای دانشگاه راه زیادی پیش رو دارن تا آمادگی ازدواج پیدا کنن پس بهتره آدم بیخودی وقتشو تلف نکنه.   بعدا وارد محیط کار میشی یا سنت بالاتر میره خواستگارهای بهتری میان.  عجله نکن.  من ۲۷ سالگی ازدواج کردم قبلشم خواستگارام بدرد نمی خوردن ردشون میکردم.  

چرا دخترای خوبی که با پسرا دوست نبودن. برا خودشون ارزش قائل شدن. و دنبال این چیزا نبودن در نهایت بد ...

دقیقا انگار کار دنیا برعکسه

من یه عمر سعی کردم پاک و درست زندگی کنم و اعتقاد داشتم من برای یک نفرم ولی آخرش چی شد تک و تنها موندم خدا هم صدامو نمیشنوه

دوست شدن یا نشدن با پسر از آدم خوب و بد نمی سازه یکم روی افکار دیدگاهتون کار کنین

من نگفتم همچین فردی آدم بدیه یا آدم خوبیه 

به هرحال هرکسی باید با یکی مثله خودش ازدواج کنه 

دختری که تو دوران مجردیش اهل همه چی یوده باید با یکی که اهل همه چیه ازدواج کنه 

ولی اینطوری نیس

دخترای اینطوری شوهرای پاکی نصیبشون میشه

متوجه منطورم شدی ؟

از نظر خودم آدمارو میتونم بشناسم ، ینی دقت میکنم به رفتارشون

گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞

دقیقا انگار کار دنیا برعکسهمن یه عمر سعی کردم پاک و درست زندگی کنم و اعتقاد داشتم من برای یک نفرم ول ...

گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞

دقیقا انگار کار دنیا برعکسهمن یه عمر سعی کردم پاک و درست زندگی کنم و اعتقاد داشتم من برای یک نفرم ول ...

الهی عزبزم 

انشالله یه شوهر خوب نصیبت میشه 

ولی انگار ادمای خوب تو این دنیا هیچ چایی ندارن ، حتی خداهم اونارو دوست نداره