سلام همسرم با یک گروهی رفت سفر بعد اون احساس میکنم دیگه با من بهش خوش نمیگذره ( تو گروهشون خانم هم زیاد بود) خانما از من ب شما نصیحت هرگز هرگز نزارین شوهرتون مجردی بره سفر... راستی این سفر هم پیشنهاد خودم بود بره ولی اشتباه کردم
همسرمم چیزی نمیگه ک با تو خوش نمیگذره ولی قشنگ میشه فهمید...
شما مرد بشینه کنارت از شوهرت بد بگه همین چیزایی که گفتی برای خودت اتفاق بیوفته شوهرت ول میکنی میری ر ...
من خودم اصلا کنار مردی نمی شینم که بخوام حرفی از زندگیم بزنم اصلا در شأن خودم نمی بینم در مورد زندگیم با یه مرد حرف بزنم حتی مشاوره رفتم مشاور خانم گرفتم ولی به دل پاک خودت نگاه نکن جامعه بدجور خراب شده بدجور
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍
بحث منم همینه روشنکری رو بزارن کنار آدم یکبار ضربه میخوره یک عده دوست دارن پافشاری کنن ک شوهرای ما خ ...
اینا همونایی هستن که فقط میگن دلت پاک باشه وقتی سیب لک زده رو می بینی اولش فک می کنی ظاهر شه ولی بازش می کنی از داخل کپک زده دیر فهمیدی تازه ظاهر خرابش رو دیدی و متوجه شدی
تازه فهمیدی همسر من به دروغ یه باررفت من خودمو کشتم نره ولی رفت مردای رفیق باز با رفیقاشون بهشون خوش می گذره خیلی ساده بودی که خودت فرستادیش حالا به حرفت می کنه که دیگه نره
خب منم همین فکرا کردم روشنفکری مثلاببین شوهرم با دوستاش رفت زن دوستش بهم گف نزاریم برن گفتم چ معنی م ...
اگه بتونی اون دوستشو ازش دور کنی بهترین کارو کردی زندگی من به خاطر یکی ازدوستاش به جهنم کشیده شد اهل همه چی بود هرروز به رفیق بازی کوه پارتی،الان حملات پانیک گرفته دیگه نمیاد زندگیم نجات پیدا کرد خداشفاش بده و دیگه سمت ما نیاد
مگه آدم چقدر میتونه برای زندگیش تصمیم بگیره ، مگه آدمیزاد چقدر عمر داره که هی آدمای زندگیشو کنار بزا ...
اون زنی که میدونه شوهرش چشمش دنبال بقیه زناست طلاق نمیگیره میمونه تو اون زندگی هی پشت سر هم زاد و ولد میکنه لیاقتش همون زندگی بیشتر از اون حقش نیست وگرنه نمیموند با اون آدم زندگی نمیکرد نمیموند همجنسهای خودشو تخریب نمیکرد اون خوکی که باهاش زندگی میکنه رو تبرئه نمیکرد
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
عزیزم فک میکنی همسر من کافه نمیره؟ کوه نمیره؟ بیرون با دوستاش نمیره؟ عنوان تاپیک این بود سفر مجردی( ...
اون واقعا به نظر من مشکلی نداره اگر به طرفت اعتماد داری و میدونی بره و بیاد هیچ اتفاقی نمیافته اشکالی نداره ولی اگر میدونی طرفت آدمی نیستش که بتونی بهش اعتماد کنی اول باید یه سوال از خودت بپرسی تو تو زندگی این آدم چیکار میکنی
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
ما هم همه اینایی که شما دارید داریم ولی مختلط نه شاید یه هفته هم شده تنهایی سفر رفتم همسرم هم میره و ...
اینکه شما قبول داری یا نداری فقط مختص زندگی خودته من و بقیهام موظفیم بهش احترام بذاریم ولی منو چهار نفر دیگه که برای زندگی خودمون میپسندیم به خودمون مربوط میشه ولی اینکه طرف میدونه شوهرش به زنای دیگه نگاه میکنه حق نداره بیاد بقیه زنا رو تخریب بکنه باید یه دونه بزنه تو دهن شوهر خودش مردم نمیتونن به خاطر شوهر کارتون یخچال بپوشن تا زندگی اون از هم نپاشه تا شوهر اون خیانت نکنه چشش هرز نچرخه