2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 216 پست
بعد م یه عده ادعای روشنفکری می کنن که باید جنبه داشت جمع کنید این حرفارو همین ادعاهای آبکی جنبه داشت ...

آدم هول داغون بخوای نخوای بالاخره خیانت میکنه پدر من کل محیط کارش از اول با زن ها بوده خیلی هم همیشه مرتبه و به خودش میرسه همیشه میبینم چقدر زن پاپیچش میشن از اون طرف هم خیلی ها پاپیچ مامانم ۲۳ ساله دارن باهم زندگی میکنن هیچ خیانتی صورت نگرفته با اینکه بابام اختیار زندگی خودش داشته مامانمم همینطور انگار جوون تازه ازدواج کرده آن روابطشون باهم ببینه کسی در مقابل فامیل داریم مرده اجازه نون خوردن تنها به زنش نمیده خودش دائم دنبال زنه و آخرین بار هم اتفاقاااا با یک زن چادری ریخته بود رو هم صیغه کرده بود فهمیدن بقیه کاری به زن های خراب ندارم که هدف و نیتی از کارشون دارن ولی مرد های شما واقعا آدم باشن غلطی نمیکنن بگرد ببین مشکل از کجاست که اینقدر به شوهراتون اعتماد ندارین که خراب شدین رو پوشش بقیه شماها شال نداشتن و کوتاه بودن لباس زن هم میبینید سریع انگ خراب بودن فلان میرنید اینا نتیجه نداشتن اعتماد به شوهرتونه کل کشور ها همینجوری میگردن ولی فقط داخل ایران انگار زن ها باید چوب هول بودن مرد های شما بخورن 

حرف منم همینه ببین من چشم بسته ب شوهرم اعتماد داشتم و لی الان کمتر شده چرا؟چون آدما بد شدن خانم های ...

وای خیلی لج درار شدن زنا حداقل ۵۰-۶۰ درصدشون تو خیابون و بازار و... راه که میرن هیزن و انگار با چشماشون به مردها میگن بیا منو....

عقده ای شدن چون یا پدرهای خوبی ندارن یا شوهرهای خوبی ندارن

اکثرا هم انگار گدای دو قرون پولن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بعضی ها اینقدر فاز روشنفکری برداشتین خب خانم داره میگه کاملاً متوجه تغییر رفتار همسرش شده. 

یعنی تأثیر داشته بعد حالا شما بگو نه باید جنبه داشته باشه باید ذاتش پاک باشه  و فلان تا فردا قصه ی اخلاق بخون... 

وقتی تو جامعه همه جور آدمی هست منطق حکم میکنه که با احتیاط و بر اساس عرف رفتار کرد. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
آدم هول داغون بخوای نخوای بالاخره خیانت میکنه پدر من کل محیط کارش از اول با زن ها بوده خیلی هم همیشه ...

اصلا بحث من در مورد نوع پوشش بود؟                                    من همسر خود مو نگفتم امثال پدر شما هم تک و توک تو جامعه پیدا می شه . ولی مگر همه حضرت یوسف هستن که بتونن خود نگهدار باشن    زن و مردای زندگی خراب کن ندیدی ؟ ؟ کنار همسرت نشستی میاد کلی متلک می گه که زن ذلیلی فلانی که چرا بچت رو نگه داشتی تو مهمونی خانمت راحت بوده  ........ همسرت هم هر چقدر خوب باشه بعضی هم نوع های خودمون ول کن نیستن  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اصلا بحث من در مورد نوع پوشش بود؟ من همسر خود مو نگفتم امثال پدر ...

شما مرد بشینه کنارت از شوهرت بد بگه همین چیزایی که گفتی برای خودت اتفاق بیوفته شوهرت ول میکنی میری رابطه نامشروع با مرد دیگه شروع میکنی ؟ اگر جوابت اره هست که حرفی ندارم مشخصه در چه سطحی زندگیت میگذره ولی اگر نه عه جوابت چرا چیزی که برای خودت قفله برای مرد باز شده میبینی ؟‌رن خراب دیدم مرد خراب هم دیدم اینکه پوشش بقیه هم بهذهیچکس مربوط نیست هم باید یادت باشه غیر اینه شوهرت آدم درستی باشه زن خراب بشینه بغلش وا نمیده ؟ مردی که بخواد وا بده با هرچیزی وا میده سر خودت شیره نمال‌ 

دیگه خودتون برین حساب کتاب کنین میبینین که هرچقدررررر به قول شما این روشن فکری زیاد شده ، خراب شدن ز ...

دقیقا همینه 

من تایپک زدم بگم نزارین برن شوهر منم آدم خوبیه نمیگم بده 

جامعه ب سمتی رفته ک این چیزا رو روشنفکری میدونن 

ما تجربه کردیم شما تجربه نکنید 

الان همسر دوست شوهرم یک چشمش اشکه یکی خون شوهرشم خیلی آدم خوبی بود تا قبل سفز بعدش همیشه دعوا دارن فقط خواستم بگم ب اسم روشنفکری نزارین برین تور و سفر مجردی

خب تو چرا نرفتی باهاش ؟ منم بودم با اکیپ مختلط میرفتم خیلی بهم خوش میگذشت و رابطموباهاشون گرم میکردم ...

باردار بودم و چون اندازه چشام ب شوهرم اعتماد داشتم گفتم تو برو با دوستات 

الانم اعتماد دارم ولی کمتر 

حس میکنم درارتباطن با خانم های گروه چیزی تو گوشیش ندیدم ولی خب هیچ چیز مثل قبل نمیشع دیگه

آدم هول داغون بخوای نخوای بالاخره خیانت میکنه پدر من کل محیط کارش از اول با زن ها بوده خیلی هم همیشه ...

شما که اینا رو میگی اصلا تا حالا پات و خارج از ایران گذاشتی والا به خدا هیچ کشوری بد پوششیش به ایرانی ها نمیرسه من خودم چندین کشور رفتم عموم 50ساله امریکا زندگی میکنه اغلب فک و فامیل هامون خارج هستن هر وقت میان تعجب میکنن از نوع پوشش ایرانی ها. عموم استاد دانشگاه تو امریکا پرفسور و جامعه شناس هست. تحلیل میکرد همه از عقب موندگی مردم که به جای اینکه برن مطالعه کنند و فقر فرهنگیشون و از بین ببرن دنبال جلب توجه برای جنس مخالف هستن. بعدم اینکه اصلا مردهای زنهای نینی سایت خراب. شما به اون جوان بدبخت که پول نداره خرج زندگی بده و نمیتونه ازدواج کنه هم فکر میکنین هر روز مدلهای رنگ وارنگ میبنه. نیاز ج ن س ی هم برای اون جوان مثل نیاز به غذا و پوشاک میمونه اید اون جوان نخواد رابطه ناسالم داشته باشه چی کار کنه. به خدا بعضی ها اینقدر ضایع لباس میپوشن ما که خانمیم یک جوری میشیم بعد پسرهای مجرد چه کار کنن

اینقدر بدم میاد طرف وقتی زن داره با اکیپ مجردی دختر پسری بره اسمشم گذاشتن روش ع ن فکری

شعار منم این بود من ب شوهرم اعتماد دارم 

الانم واقعا دارم چون زندگیمو دوست دارم سال ها تلاش کردم برای خرید خونه و ماشین از خیلی چیزها زدم 

بعد سال ها بچه دار شدم نشستم دارم زندگی میکنم از وجود دخترم لذت میبرم 

ولی کاش زمان برمی‌گشت عقب نمیذاشتم بره 

قبلا با چشم بسته ب شوهرم اعتماد داشتم 

الان با چشم باز ندارم 

سفر ک دیکه نمیتونه بره اون گروه هم مهمونی بگیرن نمیتونه بره ولی اون شب ک مهمونی داشتن جسم شوهرم پیشم بود روحش اونجا 

ببین من الان خودم هفته یه بار دورهمی با دوستامو دارم مجردی هر یکی دو هفته یک بار بیرون رفتن کافه رفت ...

عزیزم فک میکنی همسر من کافه نمیره؟ کوه نمیره؟ بیرون با دوستاش نمیره؟ 

عنوان تاپیک این بود سفر مجردی( سفر مجردی ینی یک هفته ۵۰ تا دختر و پسر با هم میرن سفر ) اینا با هم فرق داره 

در مورد خود منم من نصف سال تو عشق و حال بیرون رفتنم ولی اینم فرق داره من سفر مجردی نرفتم با یک گروه مرد 

کلا برگرد دوباره موضوع تاپیک و بخون جان دلم 

شعار منم این بود من ب شوهرم اعتماد دارم الانم واقعا دارم چون زندگیمو دوست دارم سال ها تلاش کردم برای ...

ای بابا 

ب نرم مدتی قطع رابطه کنه فراموش می‌کنه نبایدم تعریف کنن براش . به روش آوردی؟

مینیمال 
بعد م یه عده ادعای روشنفکری می کنن که باید جنبه داشت جمع کنید این حرفارو همین ادعاهای آبکی جنبه داشت ...

بحث منم همینه روشنکری رو بزارن کنار 

آدم یکبار ضربه میخوره 

یک عده دوست دارن پافشاری کنن ک شوهرای ما خوبن 

خب خداراشکر ولی باز هم نزار سفر با تور و گروه مختلط بره( بعدها فکر میکنن من میگم شوهرت نزار بره ماست بخره🤣)

سفر رفتن اسمش روشه دیگه با اون نصف روزی ک میرن تا کوه و جنگل با۴ تا مرد فرق داره خواهر من 

ببین من الان خودم هفته یه بار دورهمی با دوستامو دارم مجردی هر یکی دو هفته یک بار بیرون رفتن کافه رفت ...

ما هم همه اینایی که شما دارید داریم ولی مختلط نه شاید یه هفته هم شده تنهایی سفر رفتم همسرم هم میره ولی مختلط رو اصلا قبول ندارم عزیزم مردم ما هر چی جنبه مختلط جایی رفتن رو ندارن حالا شوهرم هر چی باشه هر چه اخلاق بد داشته باشه ولی به کسی پانمیده خودم بارها امتحانش کردم   اصلا آدمش نیست ولی لذت می بره مورد توجه قرار بگیره میگه چقدر خوبم همه دورم جمع شدن         حتی این قضیه برای حضرت یوسف اتفاق افتاد ایشان نبی خدا بودند فرار کردن آیا همه مثل ایشان هستند؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم