2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 213 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی ما از جایی شروع شد که این عن بازی های جدید روزگار پیدا شد

بعد م یه عده ادعای روشنفکری می کنن که باید جنبه داشت جمع کنید این حرفارو همین ادعاهای آبکی جنبه داشتن باعث شده اکثر آدما به هم خیانت کنن پس این زن و مردای خائن مجازی خیانت می کنن وای به زمانی که حضوری همو ببین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
فک کن شوهر من میخواست با دوستش مجردی بره شمال، بعد حتی نمیزاره من از در خونه تنها جایی برم، از اونطر ...

ارههههه دقیقا من و همسرم از این چیزا اصلا نداریم مسافرت تنهایی نمیدونم عروسی رفتن تنهایی ن من ن اون

همونقدر ک همسرم نمیره منم نمیرم دوستام خیلی جاها میرن من اصلا

مرد متاهل و‌چ ب مسافرت و‌تورهیچ مردی تاکید‌میکنم هیچ مرد ایرانی جنبه این حد از روشنفکری رو نداره

اخخخ اره درست مثل داداش کوچیکه رفت وامد زنش چیزی نگفت الان بدبخت کرد خودشو

کدوم مردی ب بلوغ و ثبات فکری رسیده؟مردی ک ب بلوغ رسیده باشه مسافرتی ک توش خانوم غریبه باشه حتما زن‌خ ...

حرف منم همینه ببین من چشم بسته ب شوهرم اعتماد داشتم و لی الان کمتر شده چرا؟

چون آدما بد شدن خانم های مجرد تعدادشون زیاد داره میشه هول شدن همه 

دقیقا عزیزم..کلا زمونه خراب شده..واس خاطر یه مانتو دو سه تومنی خودفروشی می‌کنه طرف..تور ها و مسافرت ...

گل گفتی جانم یک چیزی هم ب مردا بگی میگن چقدر حساسی 

دقیقا همسر منم دوست داره با من بره چند وقت پیش یکی از دوستاش زنگ زده بود که با دوستان دانشگاه قراره ...

دقیقا به ذات اون مرد بستگی داره 

اگر مردی داریم که ادم مطمئنی نیست خب نذارن بره سفر...

من خودم یه مسافرت کاری داشتم رفتم کیش ..اجازه نداشتیم  با خانواده  بریم ...همسرم همون تایم با دوستاش اومد کیش 

تایم سفرش و مکانش را با سفر من ست کرد..

یه بارم مسافرت رفت لاهیجان با دوستاش و بازم اون تایم من نبودم و مدام عکس و فیلم میداد و با هم در ارتباط بودیم..

اتفاقا دلشم بیشتر تنگ شد برام ...خودمم همینطورم...از نظر روحی آدمها به هم  وصل باشن،متعهد هم میمونن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

حرف منم همینه ببین من چشم بسته ب شوهرم اعتماد داشتم و لی الان کمتر شده چرا؟چون آدما بد شدن خانم های ...

بلههههه پس از اول نباید اجازه اینکار میدادی 

نباید شرایط خیانت فراهم بشه

حالا هم محکم وایسا اصلا اجازه نده با اون دوستاش کاری کن کات کنه

هی بگو‌دوستای مجردم گفتم بریم فلان جا گفتم نه 

بگو باغ گرفتن گفتن بیا ولی بخاطر تو نمیرم

حرف منم همینه ببین من چشم بسته ب شوهرم اعتماد داشتم و لی الان کمتر شده چرا؟چون آدما بد شدن خانم های ...

توفامیل ما تعداد پسرای مجرد جویای زن بیشتره تو فامیل همسرمم بیشتر. حتی تو نوجوانا و کودکامون هم آمار همینه نسل جدید اتفاقا بیشتر شدن پسرا .

بعدم اونا ک ب هر قیمتی دنبال نر میگردن معمولا میشن نفر سوم یک رابطه 

ب نظرم ب جای خود خوری خیلی بالغانه بشین با همسرت صحبت کن و حست رو بگو و بگو دیگه دوست ندارم تو این جمع ها باشی یا ارتباط داشته باشی بشون اگر مخالفت کرد بگو منم پس میتونم برم تور؟!

مینیمال 
بعد م یه عده ادعای روشنفکری می کنن که باید جنبه داشت جمع کنید این حرفارو همین ادعاهای آبکی جنبه داشت ...

دنیای ادم ی مجرد با ی ادم متاهل فرق داره.اون کع میخاست ازاد باشه بیخود کرد ازدواج‌کرد چ زنش چ مردش‌.ولی اگ به شوهرت اطمینان داری اونم در حد کم با دوستاش مثلا بره رستوران جایی خانم هم همینطور ولی بعضی جاها جایز نیس..‌بخدا خانما هرچیزی رو عادی نشون ندید...هم جوانای دیگه از راه ب در میشن هم همسراتون..‌حد و مرز بزارین واسه خودتون دوست باشین با هم ❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️

پوشش بقیه مردم تو کوچه خیابون به من هیچ ربطی نداره طرف لختم بیاد بیرون اختیار زندگی خودش با خودشه نه ...

مگه آدم چقدر میتونه برای زندگیش تصمیم بگیره ، 

مگه آدمیزاد چقدر عمر داره که هی آدمای زندگیشو کنار بزاره و دوباره برای یه زندگی دیگه تصمیم بگیره 

حالا شوهر شما نگاه نمیکنه ، دلیل نمیشه شوهر بقیه رو خوک ببینین و گناه همجنسای خودتونو تبرعه کنین 

من حرفی رو میزنم که خدا میزنه 

والسلام