2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 213 پست
عزیزم جوک میگی؟پتو پیچ چیهطرف میاد جلوش کارت بکشه یهو دکمه ی پالتوشو باز میکنه زیر پالتو هیییچی تنش ...

دقیقا زن خراب پرشده تو جامعه حتی اون زنی که پوشش درست حسابی داره و تو ذهنت میگی نه بابا اینکاره نیست بعد میبینی داره  کم کم خیلی ببخشید تر میزنه تو زندگیت دلیلشم اینه که فقط فکر نمیکنی یه آدمه ساده دراین حد خراب باشه

آدم ریشه دار حدو حدود خودش و ارتباط و نوع ارتباط رو رعایت می کنه و حدو حدود عرف جامعه یا خدارو رعایت ...

خب دیگه همین 

ادم با اصالت میره مسافرت چشمش به زن و دخترای مردم نیست و باهاشون تیک و تاک نمیکنه وقتی خودش زن داره

از سفرش لذت میبره و چهارچوبش رو رعایت میکنه 

و زنش هم تن و بدنش نمیلرره که بجای به زندگی رسیدن بشینه فکر کنه شوهر داره با کی بهم خیانت میکنه و روانی بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه ندین همسرتون با تور بره سفر متاسفانه توی تورها دختر ۱۸ ساله هم میره من خودم تحصیل کرده ام و فو ...

اینقدر بدم میاد طرف وقتی زن داره با اکیپ مجردی دختر پسری بره اسمشم گذاشتن روش ع ن فکری

مینیمال 
دقیقا همینه خیانت هم میشه بهشون نمیان بگن شوهر من تعهد به من داشته نه زن و دختر مردم خراب میشن رو سر ...

ببین من الان خودم هفته یه بار دورهمی با دوستامو دارم مجردی هر یکی دو هفته یک بار بیرون رفتن کافه رفتن سینما رفتنو با دوستام دارم مجردی خیلی وقتا پیش میاد مثلاً شوهر من نیست شبکاره بعد من زنگ می‌زنم به دوستام دوست من خانومیه که دختر ۱۸ ساله داره خیلی بزرگه تفاوت سنی ما با همدیگه زیاده خودش و دخترش با چند تا دیگه از دوستام میان خونه ما شب دورهمی می‌مونن ولی به همون اندازه هم به همسرم حق میدم وقتی بهم زنگ می‌زنه میگه می‌خوایم با همکارام ناهار بریم بیرون جوجه بخوریم بشینیم قلیون بکشیم نمی‌گم وای نه نباید بری تو قهوه خونه دختر فلان مدل میاد تو به من خیانت می‌کنی دو تا دلیل داره یکی اینکه خودم دارم میرم مهمونی خودم مجردی میرم تفریح پس به شوهرمم این حقو میدم که یه تایمی رو برا خودش دلش بخواد تنها باشه اختصاص بده به خودش و دو اینکه اطمینان دارم به شوهرم می‌دونم همچین آدمی نیست که اگر همچین آدمی بود نمی‌موندم تو اون زندگی به حرف خاله و عمه و عمو و در و همسایه فکر نمی‌کردم به این فکر می‌کردم که من یه بار به دنیا اومدم یه بار می‌خوام زندگی کنم و حقم نیست با آدم خائن چشم هیز بمونم حقم این نیست که بخوام دائم مراقبش باشم دست از پا خطا نکنه به من خیانت نکنه پاشو کج نذاره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

افرین دقیقااینم جواز کسب دقیقا بالاسرشهمیان نگاه میکننطرف ۳تا مانتو میذاره رو میز با ادرس و شماره می ...

خدالعنت گنه این جور خانم ها رو 

چرا ناز و عشوه خرکي میان آخه 

همسرم دو بار بدون من رفته و مشکلی پیش نیومده همیشه خودش راغب تره با من بره چون منم خوش سفرم و بهش خو ...

دقیقا همسر منم دوست داره با من بره 

چند وقت پیش یکی از دوستاش زنگ زده بود که با دوستان دانشگاه قراره بریم شام بیرون با زور من راهی شد🤦

هی می‌گفت برم اونجا چیکار کنم آخه 🥴

شما هم که از اون ور بوم افتادی خدا توی قرآن گفته هردو باید رعایت کنن نه یکی شون هر دوووووو

پوشش بقیه مردم تو کوچه خیابون به من هیچ ربطی نداره طرف لختم بیاد بیرون اختیار زندگی خودش با خودشه نه به من نه به هیچکس دیگه هیچ ارتباطی نداره ولی اگه شوهر من هیزی کرد به اون نگاه کرد اون اختیار اینکه زندگی تموم بشه با منه اختیار اینکه نخوام با یه خوکی که چشمش دنبال زن مردمه بمونم زندگی کنم بچه بیارم خودمو عذاب بدم با منه برای زندگی خودم می‌تونم تصمیم بگیرم ولی برای مردم که نمی‌تونم  تصمیم بگیرم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دقیقا زن خراب پرشده تو جامعه حتی اون زنی که پوشش درست حسابی داره و تو ذهنت میگی نه بابا اینکاره نیست ...

اره واقعا همینه

این موردا تو فامیلمونم هست باورت میشه

طرف میدونه این زن داره

خودشم شوهر و بچه داره

پیام داده میخوام بیام پیشت فلان کنیم دوست دارم فلان

بخدا پرامون ریخته نمیدونیم چخبر شده

بعضی وقتا میگم نکنه مهره ماری چبزی داره🫤🫤🫤

تورو سننه؟

توی تور خانم هم بودن

چرا رفت ؟ معذب نبود؟

من از اول ب دوستای همسر رو ندادم هفته دیگ هم عروسی یکیشه گفتم نمیام مجردی با پسرا برید (مختلط نیس) 

کلا ارتباط با فامیل امن تر و کم حاشیه تره تا دوست و رفیق

مینیمال 
مرد متاهل و‌چ ب مسافرت و‌تورهیچ مردی تاکید‌میکنم هیچ مرد ایرانی جنبه این حد از روشنفکری رو نداره

فک کن شوهر من میخواست با دوستش مجردی بره شمال، بعد حتی نمیزاره من از در خونه تنها جایی برم، از اونطرف میگه جامعه خرابه دلیل نداره زن تنها جایی بره، خب این چه مدله منم نمیزارم اون بره 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔