سلام همسرم با یک گروهی رفت سفر بعد اون احساس میکنم دیگه با من بهش خوش نمیگذره ( تو گروهشون خانم هم زیاد بود) خانما از من ب شما نصیحت هرگز هرگز نزارین شوهرتون مجردی بره سفر... راستی این سفر هم پیشنهاد خودم بود بره ولی اشتباه کردم
همسرمم چیزی نمیگه ک با تو خوش نمیگذره ولی قشنگ میشه فهمید...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
عزیزم من نزدیکترین فامیل زندگیشو از دست داد شوهرش تو مهمونی از محبت یه خانم خوشش اومده بود چون بیشت ...
قرار چون شما همچین کیسی رو دیدی بقیه هم اینو تجربه بکنن منم آدم دیدم دور و ورم زن خیلی خوشگل و خوش هیکلی داشت ولی با منشی بیارزشش کرد اصلاً قابل مقایسه با زن خودش نبود خیانت کرد پس برگردم بگم همه آدما همینجورین همه رو با یه چوب بزنم همه رو به یه چشم ببینم نه تا وقتی من از طرف چیزی رو ندیدم چرا باهاش بد برخورد کنم چرا خودمو عذاب بدم چرا شک بندازم تو دل خودم چرا بگم فلان جا نرو چون امکان داره به من خیانت بکنی چرا بخوام سفت و سخت توی دستم نگهش دارم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁