2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 213 پست
دقیقا واسه پولشه ک نمیتونیم بیخیال شیمیکی دوبار ب مشتری هایی ک گیر میدن و حواسشون ب جواز نبودگفت مغا ...

خخخ لعنتی ها..قششششنگ  معلومه واس چی عشوه میان آخه..فقط پول ندن یا کمتر بدن.

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
خب دیگه از بی اصالتی و بی ریشه بودنه 🙌

آدم ریشه دار حدو حدود خودش و ارتباط و نوع ارتباط رو رعایت می کنه و حدو حدود عرف جامعه یا خدارو رعایت می کند

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من روز اولی که عقد کردم یه حرفی به شوهرم زدم گفتم از این لحظه به بعد اگر به من خیانت بکنی اگر پاتو ک ...

شما هم که از اون ور بوم افتادی 

خدا توی قرآن گفته هردو باید رعایت کنن 

نه یکی شون 

هر دوووووو 

من دوستای همسرم گیر دادم بهش بیا بریم تایلندمن نمیذارم بره همه ناراحتن🤣

تو تایلند ریخته براشون ، خوب میکنی نمیزاری 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

چه ربطی داره؟؟؟محل کار با محل تفریح فرق نمیکنه به نظرت؟؟؟توی محل کار حرفای کاری زده میشه ولی موقع تف ...

اره بابل تو سفر شب تا صبح بساط بزن و برقص با لباس های باز و پاهای لخت و موهای پریشون هست

خیلی زیاده اره میدونم منم تو همین جامعه زندگی میکنم شوهر منم شغلش با خانم هاس ولی ب قول شما فضا داریم تا فضا 

فضای خشک و رسمی کجا لب و دریا و موزیک و رقص کجا

دقیقا منم همچین آدمایی رو اصلاااا درک نمیکنم 🤦ولی تو زندگی خودم همسرم اصلا اهل مجردی رفتن پیش دوستا ...

درک شدنی واقعاً نیست اون مدل آدما.

خیلی خوبه وقتی چارچوبای زندگی دو طرفه باشه و دو طرف هم قبولش داشته باشن این جور عادی و نرماله.

انشالله عزیزم خوش بخت باشین در کنار هم همیشه.

🤍🤍

اره بابل تو سفر شب تا صبح بساط بزن و برقص با لباس های باز و پاهای لخت و موهای پریشون هستخیلی زیاده ا ...

خود من کارم با آقایون در ارتباطه همسرم هم تو شرکتی کار می‌کنه که خانم هست توی همکاران 

دقیقا فرق بین محل کار و محل تفریح خیلی زیاده 

والا دیگمثلا دوستاش برن اونکارو کنن این تنها بشینه اونجا کافی بخوره؟😂نمیشه ک

آره واقعا با عقل سلیم جور درنمیاد😂😂

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

همسرم دو بار بدون من رفته و مشکلی پیش نیومده 

همیشه خودش راغب تره با من بره 

چون منم خوش سفرم و بهش خوش میگذره

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عزیزم من نزدیکترین فامیل زندگیشو از دست داد شوهرش تو مهمونی از محبت یه خانم خوشش اومده بود چون بیشت ...

قرار چون شما همچین کیسی رو دیدی بقیه هم اینو تجربه بکنن منم آدم دیدم دور و ورم زن خیلی خوشگل و خوش هیکلی داشت ولی با منشی بی‌ارزشش کرد اصلاً قابل مقایسه با زن خودش نبود خیانت کرد پس برگردم بگم همه آدما همینجورین همه رو با یه چوب بزنم همه رو به یه چشم ببینم نه تا وقتی من از طرف چیزی رو ندیدم چرا باهاش بد برخورد کنم چرا خودمو عذاب بدم چرا شک بندازم تو دل خودم چرا بگم فلان جا نرو چون امکان داره به من خیانت بکنی چرا بخوام سفت و سخت توی دستم نگهش دارم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁