2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3802 بازدید | 213 پست
عزیزم هر چقدرم ک‌نگی بازم کارگاه با تفریح فرق داره..خودت و بزار جای خوش آب و هوا و تو تفریح ..میری م ...

همسر من همیشه همکار خانم داشته حتی همکارش که باهم چند سال تو یه اتاق بودن طلاق گرفته بود من از همسرم مطمینم و هرگز بابت این موضوع نگرانی ندارم برام عادیه شغلشم جوریه که خیلی دوره اموزشی میره در سال شهرهای دیگه ولی مسافرت تفریحی رو هرگز دوست ندارم مجردی بره نه بخاطر اینکه بهش اعتماد ندارم خوشم نمیاد تنها بره تفریح و تور تفریح های مجردی و متاهلی باید باهم فرق داشته باشن خودشم بدون ما دوست نداره حتی تا بازار بره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
حالا خرابی زیاد شده منکر نمیشم ولی شوهر شما هم انسانه مثلا حیوون نیست خوی حیوونی بگیره غالب بشه حمله ...

عزیزم جوک میگی؟پتو پیچ چیه

طرف میاد جلوش کارت بکشه یهو دکمه ی پالتوشو باز میکنه زیر پالتو هیییچی تنش نیس.حتی لباس زیر!!!!!!

روزی ۵نفر حدتقل این کارو میکنن

خودم تو دورین مییینم اینارو

پتوپیچ چیه

مگه اسکل دختر ندیده س ک مثلا از ادمای عادی خوشش بیاد لیز یخوره

تورو سننه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو همین سایت روزی چند نفر تاپیک میزنن شوهرمون رفته سفر و ...از هر کدوم هم می‌پرسی که خودتم تنها میری ...

واقعاً چه جوری راضی میشه شد اون خودش محدود نباشه بعد آدمو محدود کنه!!!!

حالا همسر سابق من برعکس بود خودش نمی رفت اصلاااا مجردی هیچ جا منم نمی داشت برم ولی من برعکس چون مادرم و پدرم هر دو با دوستاشون مجردی سفر میرن دوست داشتم ما هم مثل اونا باشیم.

بهش می گفتم توام برو منم میرم می گفت از این حرفات می فهمم من برات اهمیت ندارم که اگه داشتم روم حساس بودی🤣🤣هر چی براش توضیح می دادم محدود کردن ربطی به دوست داشتن یا نداشتن نداره گوش نمی کرد.

به تعداد موهای سرمون آدمای مختلف و متفاوت تو این دنیا هست اما بدترینشون از نظر من اون مردایی هستن که خودشون میگن آزاد باشیم زنمون ولی نه.

این لااقل قوانین رو دو طرفه می دونست.

🤍🤍

افرین دقیقااینم جواز کسب دقیقا بالاسرشهمیان نگاه میکننطرف ۳تا مانتو میذاره رو میز با ادرس و شماره می ...

خودت برو فروشنده ش بشو به اونم بگو بره یه فروشگاه کت وشلوار یا کفش مردونه بزنه😂😂

دقیقا چون جواز و نمیشه از جلو چشم برداری میبینن ک صاب مغازه کیه..میرن تو نخ همون..کاش از همون اول ب ...

دقیقا واسه پولشه ک نمیتونیم بیخیال شیم

یکی دوبار ب مشتری هایی ک گیر میدن و حواسشون ب جواز نبود

گفت مغازه واسه من نیس من شاگردم

گفتن اه زودتر میگفتی

گذاشتن رفتن🤣

تورو سننه؟

من به احترام سن و سالتون سکوت می‌کنم چون نمی‌خوام بهتون بی‌احترامی بشه

عزیزم من نزدیکترین فامیل زندگیشو از دست داد  شوهرش تو مهمونی از محبت یه خانم خوشش اومده بود چون بیشتر از زنش زبون می ریخت       قراره اینجا تبادل نظر باشه بی احترامی چرا؟ من تجربه ام و دیده ها مو بیان کردم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
به خاطر اینکه ما زنها خیلی میخوایم روشنفکر بازی در بیاریم و دهقان فداکار بشیم ضربه اش رو هم میخوریما ...

الان ک چند ماهه زایمان کردم

اتفاقا گفتم منم یک سفر میخام برم فعلا ک میگه برو توام 

ولی من با یک بچه میتونم برم سفر آخه اونم مجردی

ولی حواستو جمع کن اینکه همسرت یه سره بیاد اینا رو تعریف کنه حس خوبی به آدم نمی‌ده و انگار داره یه جو ...

نه الکی ک نمیگه خودم از دوربینی ک پشت سرشه میبینم همه چیو😂

ولی ازون ادما نبس بخدا.همش میگه بیا جمع کنیم مغازه رو من بدم میاد😂

تورو سننه؟

واقعاً چه جوری راضی میشه شد اون خودش محدود نباشه بعد آدمو محدود کنه!!!!حالا همسر سابق من برعکس بود خ ...

دقیقا منم همچین آدمایی رو اصلاااا درک نمیکنم 🤦

ولی تو زندگی خودم همسرم اصلا اهل مجردی رفتن پیش دوستان نیست دیگه سفر که بماند ولی منو هم محدود نمیکنه 

البته منم با اینکه تنها با دوستاش بره مشکل خاصی ندارم ولی اینکه با گروه مختلط بره خوشم نمیاد 

همسر من همیشه همکار خانم داشته حتی همکارش که باهم چند سال تو یه اتاق بودن طلاق گرفته بود من از همسرم ...

بنظر من درستش هم همینه آدم باید ب همسرش اعتماد داشته باشه ..ولی دستی دستی زندگی خودش هم خراب نکنه ..مسافرت مختلط دیگه و صیغه ایه.

..همسر من یجا کار می‌کنه دختر های دبیرستانی میان و میرن انقد شیطونن انقد نخ میدن ب اینا ک چی..ولی شوهرم اینجوریه ک‌نیم وجبی ها رو ببین چقدر پرو شدن برین درستون و بخونین..

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
من روز اولی که عقد کردم یه حرفی به شوهرم زدم گفتم از این لحظه به بعد اگر به من خیانت بکنی اگر پاتو ک ...

دقیقا همینه خیانت هم میشه بهشون نمیان بگن شوهر من تعهد به من داشته نه زن و دختر مردم خراب میشن رو سر زنه هر دو طرف مقصرن ولی شوهر تو که مثلا شوهرت بوده بیشتر 

من واقعا موافق سفر مجردی هستم ولی اگر مرد میره زن هم بره اینا میشینن تو خونه میشن بچه دار و تو سری خور مرده بره عشق حال خب معلومه خودت تو سر خودت بزنی مرده هم میزنه نمیفهمن کسی لخت هم بشه تا آدم باشه فکرش سمت جایی نمیره نمیفهمن ادمن الکی خودشونم با جمله بدن مرد زن فرق داره و اونا نمیدونم زودتر میلغزن دلداری میدن قبول نمیکنن با چهارتا حرومزاده وصلت کردن انگار حیوونن که کنترل نداشته باشن رو خودشون جالبه فقط مردای ایرانی کنترل ندارن مردای خارج عادیه براشون حق هم میدن به هول بودن داداش و بابا و شوهراشون تهش میگن بقیه بد لباس میپوشن ببخشید دیگه پوشش بقیه باید با هول بودن مردای شما هماهنگ بشه 

خودت برو فروشنده ش بشو به اونم بگو بره یه فروشگاه کت وشلوار یا کفش مردونه بزنه😂😂

۴نفر فروشنده خانوم داره بخدا

بعد فک کن خانوما لباس ک پرو میکنن میان ب این نشون میدن میگن چطوره ب نظرت؟

اینم میگه از خانوما بپرس

کت شلوار فروشش کمه اخه😂

تورو سننه؟