2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3488 بازدید | 213 پست
دوست بد خیلیییی بدهترکیه ک حالا چیزی نیس همسر منم ماهی یبار یک روزه میزه جنس میاره ولی تایلند و جااا ...

همون ترکیه دلیلش چیه وقتی کار دولتی داره بالاخره اونجا از اون چیز میزان هست دیگه 

خواست بره من چه غلطی کنم 😐

اره بخدا ازین حجم بی حیایی و خرابی همسرم خسته شدهمیگه میترسم اخرسر لیز بخورم🫤🫤بخدا حداقل روزی ۵نفر ...

حالا خرابی زیاد شده منکر نمیشم ولی شوهر شما هم انسانه مثلا حیوون نیست خوی حیوونی بگیره غالب بشه حمله کنه که لیز خوردن برای خودش عادی ببینه شما هم با آرامش بیای تعریف کنی کار کن رو شوهرت عزیزم که اینقدر دریده نیاد این حرف بهت بزنه دیگه همه باید پتو پیچ برن بیان با این شوهرایی که شماها دارین انگار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خخخ وااای.بنده خدا .باز همینکه میاد بهت میگه خوبه ...نمیشه بری باهاش کار کنی .یا پروانه کسب و ب اسم ...

من گرفتار بچم.نمیتونم برم

نهایت یه سر میتونم بزنم

نه باو دردسره ولی اگ میدونستم ب اسم خودم میگرفتم

جوازم نمیشه از جلو چشم برداری بدبختی

گرفتار شدیم

تورو سننه؟

سفر مجرد با تور مختلط هر چقدر هم روشنفکران ه نگاه کنن آخرش یه چیزی از توش درمیاد

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
حالا رونالدو هم بدرک هیچ دلیلی توجیه کننده نیست که کسی بخواد هر غلطی کنه و ما هم خانما هم ازدواج نمی ...

دیگه خودتون برین حساب کتاب کنین میبینین که هرچقدررررر به قول شما این روشن فکری زیاد شده ، خراب شدن زندگیها هم بیشتر شده 

واقعا نمیدونم ، چرا فکر میکنیم که بیشتر از خدا میفهمیم !!!!🤔🤔🤔

خب تو چرا نرفتی باهاش ؟ منم بودم با اکیپ مختلط میرفتم خیلی بهم خوش میگذشت و رابطموباهاشون گرم میکردم و هرمدتی سراغ همو میگرفتیم  بهر حال یه چند روزی باهم همسفر و زندگی کردیم خاطره شد ،یه چیز عادیه ،،، ولی چیزی که عادی نیس اینه که چرا گذاشتی شوهرت تنها بره از اول نباید میزاشتی بره تا به اینجا برسه

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

اگه از نظرت حرفای من شعاره ببین شما چقدر واقعاً سست عنصر هستی که به قول خودت در مقابل شعار نمی‌تونی ...

اين حرفا چیه؟ تو جامعه نیستی؟  یه گروه برو ببين چه خبره؟ چه مرد چه زن چنان از توجه دیگران کیف می کنن که فک می کنن تو زندگی خودشون حیف شدن  معمولا تو این جمع ها خیلی هوای همودارن همه مردم دار می شن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
همون ترکیه دلیلش چیه وقتی کار دولتی داره بالاخره اونجا از اون چیز میزان هست دیگه خواست بره من چه غلط ...

ب ذاتشونم هست

من همسرم بخدا روزی ۱۰تا پیشنهاد جنسی میدن بهش

دایرکت و تلگرامش هرروز حداقل ۱۰۰تا پیام قربون صدقه و عاشقت شدپ داره

ولی ذانش تا الان ک درست بوده

نمیشه کاریش کرد

تورو سننه؟

امیدوارم زندگیت خوب پیش بره عزیزم ولی بخوای نخوای مردای ایرانی بی جنبه ان بیشترشون تمام حرفات درسته ...

من روز اولی که عقد کردم یه حرفی به شوهرم زدم گفتم از این لحظه به بعد اگر به من خیانت بکنی اگر پاتو کج بذاری اگر یه کاری بکنی که کار درستی نباشه دیگه هیچ وقت منو توی زندگیت نمی‌بینی اگه منو خودتو زندگیتو زندگیمونو تربیت خانوادگیت برات مهمه هیچ وقت خودت یه کاری نکن که وجهه خودت خراب بشه زندگیت از هم بپاشه و ترجیح دادم زندگیمو رو پایه اعتماد بزارم و تا به همین امروز ازش ضربه نخوردم چه بسا اگر من می‌فهمیدم شوهرم آدم هیزیه هیچ وقت باهاش نمی‌موندم زندگی بکنم ببین تو کوچه و خیابون میری مرده چشمتو داره در میاره ولی زنش داره باهاش زندگی می‌کنه می‌دونی چرا چون از نظرش این خیانت حساب نمی‌شه یعنی میاد خودشو توجیه می‌کنه اون دختره لباس بد پوشیده موهاش بیرون بوده فلان بوده بهمان بوده یعنی اصلاً نمیگه شوهر من چشمش هیزه اتفاقا بقیه رو مقصر می‌کنه که اون زندگی مردابشو نگه داره تو همین سایت نمونش زیاده افیه بیای بگی رفتیم بیرون شوهرم به یه زنه نگاه کرد همه میان می‌پرسن پوشش زنه چه جوری بود ولی هیچکس نمیاد بگه چرا شوهرت چیزه چرا چشمش شوره چرا چشمش دنبال ناموس و زن مردمه یعنی این حقو به شوهرشون به مرد زندگیشون به پدر و برادرشون میدن که اگر یه زنی پوششش نامناسب بود تو می‌تونی بهش نگاه بکنی این دست خودت نیست تو عین آلت سرگردانی اختیاری از خودت نداری یعنی عملاً شوهرشون مرد زندگیشون براشون عین یه خوک می‌مون چون خوک نمی‌تونه از خودش اراده و اختیاری داشته باشه اینا شوهر و مرد زندگی و پدر و برادر خودشونو در حد خوک می‌بینن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من گرفتار بچم.نمیتونم برمنهایت یه سر میتونم بزنمنه باو دردسره ولی اگ میدونستم ب اسم خودم میگرفتمجواز ...

دقیقا چون جواز و نمیشه از جلو چشم برداری میبینن ک صاب مغازه کیه..میرن تو نخ همون..کاش از همون اول ب اسم خودت میگرفتی..

با باید دلتو گنده کنی ب همسرت اعتماد داشته باشی چون مانتو فروشی پولش هم خوبه..

یا باید چند روزی کفش آهنی بپوشی بری جواز و ب اسم خودت بگیری 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
اين حرفا چیه؟ تو جامعه نیستی؟ یه گروه برو ببين چه خبره؟ چه مرد چه زن چنان از توجه دیگران کیف می کنن ...

من به احترام سن و سالتون سکوت می‌کنم چون نمی‌خوام بهتون بی‌احترامی بشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حالا رونالدو هم بدرک هیچ دلیلی توجیه کننده نیست که کسی بخواد هر غلطی کنه و ما هم خانما هم ازدواج نمی ...

ربطی نداره چه بسا خانم هم چنین جمعی بره پاش بلغزه   چه مرد چه زن امکان لغزیدن هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من گرفتار بچم.نمیتونم برمنهایت یه سر میتونم بزنمنه باو دردسره ولی اگ میدونستم ب اسم خودم میگرفتمجواز ...

ولی حواستو جمع کن 

اینکه همسرت یه سره بیاد اینا رو تعریف کنه حس خوبی به آدم نمی‌ده و انگار داره یه جورایی میگه اگه کاری کردم به خاطر همچین شرایطیه🥴

ضمن اینکه بعضیا دیدم اینجوری زیاد میگن که زنشون فکر کنه طرف چقدر خواهان داره و ... و مثلا خیلی حواشو داشته باشه 

ب ذاتشونم هستمن همسرم بخدا روزی ۱۰تا پیشنهاد جنسی میدن بهشدایرکت و تلگرامش هرروز حداقل ۱۰۰تا پیام قر ...

منم از شوهرم ده ساله خدارا شکر چیزی ندیدم ولی کلا دوست ندارم تنهایی بره منم باید ببره چی بش بگم؟

اگه رفت برا تلافی چیکار کنم که تکرار نکنه 😐