2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3475 بازدید | 213 پست
نمیدونستم ادامه دار میشه این ارتباط من گفتم برو سفر نگفتم با افراد اون سفر ارتباط دوستانه بگیر( همسر ...

خب ارتباط پیش میاد دیگه مگه میشه جلوشو گرفت؟؟؟؟

الان خودت بخوای بری سفر با همچین گروهی شوهرت می‌زاره آخه که تو همچین خبطی کردی؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد جالبه اینجا چندبار گفتم باور نمیکنن میگن مگه میشه؟مگه خانوما همچین کارایی میکنن؟بخدا اگ فیلمای د ...

آره میشه چرا نشه..بخاطر به مرغ و یه کیسه برنج اینکارو‌میکنن بخاطر مانتوی چند میلیونی نمیکنن

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
اگه متقابل نباشه که میشه مردسالاری.

تو همین سایت روزی چند نفر تاپیک میزنن شوهرمون رفته سفر و ...

از هر کدوم هم می‌پرسی که خودتم تنها میری سفر با دوستات میگن تا سر کوچه هم نمیزاره با دوستام برم🥴

مکان کار و عرق ریختن مکان تفریح و خوشگذرانی ...چقدرشبیه همن 😃

اتفاقا بعضی جاها اگه مدیریت توش نباشه خیلی شبیهن

شوهر من جایی کار میکنه ک به شدت لباس پوشیدن یه سریا افتضاحه عکسشونو نشونم داد یکی چاک شلوارش مشخص بود و خیلی چیزای دیگه ک قابل بیان نیس

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

اره بخدا ازین حجم بی حیایی و خرابی همسرم خسته شدهمیگه میترسم اخرسر لیز بخورم🫤🫤بخدا حداقل روزی ۵نفر ...

خخخ وااای.بنده خدا .باز همینکه میاد بهت میگه خوبه ...

نمیشه بری باهاش کار کنی .یا پروانه کسب و ب اسم خودت بگیری ؟

من دقیقاً سالی دوبار همسرم مجردی با دوستاش میره سفر با همکاراش میره سفر ۱۲ سال ازدواج کردم دارم زندگ ...

امیدوارم زندگیت خوب پیش بره عزیزم ولی بخوای نخوای مردای ایرانی بی جنبه ان بیشترشون تمام حرفات درسته من خودم ازدواج نکردم حرفاتم کامل قبول دارم ولی وقتی ازدواج میکنی دیگه چه درست و چه غلط اون اول باید بفهمی بره جلو شوهرت هم بی جنبه باشه کاریش نمیتونی بکنی سر هر چیز الکی هم نمیشه طلاق گرفت من خیلی اطرافیانم دیدم واقعا مردای ایرانی ظرفیت ندارن بیشترشون اینم نتیجه دقیقا این بوده هرچی شده زن ها خودشون مقصر کردن حالشونو نگرفتن 

خب منم همین فکرا کردم روشنفکری مثلاببین شوهرم با دوستاش رفت زن دوستش بهم گف نزاریم برن گفتم چ معنی م ...

واقعا اینا که خیلی ادعا دارن نمیفهمن مردا مقایسه میکنند و اینکه ساختار بدنشون طوری هست که به جنس مخالف گرایش دارن. یک اقایی بود میگفت حرف زدن عادی زنها برای مردا تو مغزشون سیگنال های جنسی ایجاد میکنه و اصلا دست خودشون نیست 

من همکاری شوهرم میگن بیا بریم گرجستان از سمت شغلشم بن سفر و بلیط و هتل و... میدن مغزش شستن منم گفتم ...

دوست بد خیلیییی بده

ترکیه ک حالا چیزی نیس همسر منم ماهی یبار یک روزه میزه جنس میاره ولی تایلند و جااای دیگ ک دلیل خاصی نداره مجردی میخوان برن بده

تورو سننه؟

چرا خودت نرفتی باهاش ؟

دو نفری میرفتید باهم خوش میگذروندید 

ولی در کل مخالفم که خانوما بشینن تو خونه شوهرشون بره تفریح ، اینجوری معلومه روحیه ی اونی که میره عوض میشه

🏃🏻‍♀️

نمیدونستم ادامه دار میشه این ارتباط من گفتم برو سفر نگفتم با افراد اون سفر ارتباط دوستانه بگیر( همسر ...

لعنت ب دوست ناباب..

شوهرت هم نخاد کاری بکنه دوست های نکبتش زیر پاش میشینن

با دوستاش نمیتونی ارتباط و کمتر کنی اسی ؟؟

همکارن یا دوست ؟؟

وای همینه بخدا شوخی های آزاد روابط راحت متاسفانه خیلی خیلی اوپن شدن همه هر چی هم میگی میگن حساسین ال ...

اره خیلی گروهاش مزخرفه مادر من یبار رف شیراز باهاشون تازه اکثرنم جوون کم سن نبودن خوشش نبومد کلن مردای ایرانی جنبشون کمه شعارای اینجا رو ولش الان همه میگن شوهرمون علیه سلامه شوهر تو مشکل داره😂