2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3536 بازدید | 213 پست
شما از کجا انقدررررر دقیق از زندگی خصوصی رونالدو خبر داری ؟؟

حالا رونالدو هم بدرک 

هیچ دلیلی توجیه کننده نیست که کسی بخواد هر غلطی کنه و ما هم خانما هم ازدواج نمیکنیم که هی تنمون بلرزه 

مرد اگه مرد باشه و اصالت داشته باشه به زن و زندگیش وفادار میمونه 

خب اگه حرف منو درست میخوندی میفهمیدی که در مورد استارتر وشوهرش بود صحبتم و در تاییدحرف شماولی شما هم ...

همین حرفت نشون داد شما اصلاً جای صحبت کردن نداری و من اگه اون کامنت اولتم جواب دادم به خودم توهین کردم در حد و اندازه‌ای نیستید که شما بشه باهاش صحبت کرد

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین دقیقااینم جواز کسب دقیقا بالاسرشهمیان نگاه میکننطرف ۳تا مانتو میذاره رو میز با ادرس و شماره می ...

یبار یه فیلم دیدم یکی تو مغازش از یه مشتری یواشکی گرفته بود اونم مانتو فروشی بود خانمه میگفت من خیلی تو.... خوبم هرکی اومده راضی بوده بخاطر پول یه مانتو داشت خودفروشی میکرد خاک بر سرش دلم خنک شد فیلمشو پخش کردن😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
گل گفتی.یعنی مرد انقدر بچه اس یه مسافرت تنها بره دیگه دلش با زندگیش نباشه.این رفتار رو بچه ها دارن ن ...

کدوم مردی ب بلوغ و ثبات فکری رسیده؟مردی ک ب بلوغ رسیده باشه مسافرتی ک توش خانوم غریبه باشه حتما زن‌خودشم میبره

ب نظرم از پایه اجازه مسافرت رفتن تنها اشتباه 

اینجور باشه پس نباید بزارین شوهرهاتون تو جایی که خانوما کار میکنن ، شاغل باشنمثلا من جایی که کار میک ...

مکان کار و عرق ریختن 

مکان تفریح و خوشگذرانی ...

چقدرشبیه همن 😃

افرین دقیقااینم جواز کسب دقیقا بالاسرشهمیان نگاه میکننطرف ۳تا مانتو میذاره رو میز با ادرس و شماره می ...

دقیقا عزیزم..کلا زمونه خراب شده..

واس خاطر یه مانتو دو سه تومنی خودفروشی می‌کنه طرف..تور ها و مسافرت ها و کویر اینام اینجور چیزا زیاد هست.کلا اینجوری شده ک خیانت و با کلاسی میدونن

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
دقیقاً،،درستش هم همینه.از نظر منم تا کسی محدودیت نداشته باشه آزاد نباشه نمیشه گفت وفاداره یا نه،،پای ...

والا من خودم آدم بسته ای نیستم و همیشه میگم آدم باید طرفو آزاد بزاره که صد البته این آزادی متقابل باید باشه مثلا اگه مردی با دوستاش سفر می‌ره قطعا همسرش هم با دوستای خودش سفر بره 

ولی اینکه طرف با چند تا خانم همسفر باشه از نظر من اشتباهه محضه 

دقیقاً،،درستش هم همینه.از نظر منم تا کسی محدودیت نداشته باشه آزاد نباشه نمیشه گفت وفاداره یا نه،،پای ...

منوشوهرم٩ماهتودوتا کشوردور از هم بودیم!

ولی قضیه اینها ا یهمردباید فکرکنه تو یه جمعی که خانم های دیگه هم هستن اگه با خانومش باشه بهشخوش نمیگذره؟؟

همسر من از اونور رفته،با دوستای پسرش هممیخوان برن بیرون اصرار می‌کنه منم برم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یبار یه فیلم دیدم یکی تو مغازش از یه مشتری یواشکی گرفته بود اونم مانتو فروشی بود خانمه میگفت من خیلی ...

حالا شاید باورت نشه

ولی یکی دوماه پیش ی زن و مرد اومده بودن ده تومن خرید کردن

موقع کارت کشیدن اقاهه ب همسرم گفت یه دور.ب..نیش چند حساب میکنی؟

هیچی دیگ دعوا شد تا صبح تو کلانتری اواره بودیم

فیلم و ک دادیم ب مامورا خودشون پراشون ریخت

تورو سننه؟

مکان کار و عرق ریختن مکان تفریح و خوشگذرانی ...چقدرشبیه همن 😃

اون چیزی که من میبینم کسی عرق نمیریزه

رفتاراشون مثل خواهر برادره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اگه از نظرت حرفای من شعاره ببین شما چقدر واقعاً سست عنصر هستی که به قول خودت در مقابل شعار نمی‌تونی ...

خدا رو شکر کلمه سست عنصر هم یاد گرفتید، میگم که ، شوهرت رو با یه گروه دختر مجرد و متاهل بفرست سفر، خودتم نرو، بعد بیا بگو سست عنصر کیه

برای اینکه محدود هم نباشه با توجه به اینکه سست عنصر نیست بهش اجازه بده مثل دوره ی مجردیش اگه خواست با کسی وارد رابطه بشه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..