2777
2789
عنوان

شوهرم چند ماه پیش یه کاری کرد من الان ناراحت شدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 39 پست
😂😂😂😂😂 ببخشید نباید میخندیدم ولی به غش کردنت خندم گرفت

حالا خودمونیم یکمم نقش بازی کردم ولی واقعا خون به مغزم نرسید یه لحظه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بگو چه اشکال داره زن روحیه ش لطیفه و این کارا هم اصلا بعید نیست .

نگی میمونه رو دلت

محتاج دعا هستم از همه جا به در بسته خوردیم به امید آینده نزدیک بیام امضامو عوض کنم بگم مشکلاتم حل شده.خواهش میکنم برای پیداشدن و ثابت موندن کار همسرم به صلوات مهمونم کنید...ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شریان اصلی رو گرفته اکسیژن کافی نرسیده به مغزت از حال رفت ی و خیلی خیلی کار خطرناکیه! منم الان ن ...

اره همین کارو میکنم  میگم استادم همیت الان درس داد این مطلبو🤣🤣

اخه اون موقع هم ناراحت شدم پاشد کل خونه رو مرتب کرد ظرفا رو شست الان نمیدونم چیه تو مخم اومده

دوتا فوش ب خودت بده آروم شی😂چون اگه الان پیام دادی مطمئن باش دوباره دعوا میشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

هیچوقت شوخی فیزیکی اینجوری با هم نکنید یه نقاط خاص بدن هست کافیه یه ضربه کوچیک وارد بشه دیگه تمومه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

زیزم اگر خونه داری پاشو برو یه غذای جدید بپز یه کاری سرگرمی چیزی برایث خودت پیدا کن این افکار نیاد ت ...

شاید باورت نشه دازم میزم دانشگاه امتحان ترم دارم 😅