2777
2789
عنوان

دعا کنید بچه‌ام سقط نشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 28 پست
چیزی نیست نترسگر نگهدار من ان است که خود میدانمشیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الهی آمین

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش فقط از این ببعد اب قند بخور وقتی میترسی سریع حالت جا میاد

آره برام اب قند آوردن

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

من یه بار شب کنار باغچه بودم یه مارمولک بزرگ از باغچه پرید بیرون اینقدر ترسیدم تیر میکشید قلبم یه سا ...

خدا از دهنت بشنوه بنده خدا مادرم انقدر خودش رو نفرین کرد و گریه کرد

خو دیگه نکران نباش اینقدرم حساس نباش ۷ماه راه در پیش دلری عزیزم

آره واقعا 

توی عمرم به اندازه این چند مدت ترسو نبودم به هر صدا و اتفاقی واکنش نشون میدم

آره واقعا توی عمرم به اندازه این چند مدت ترسو نبودم به هر صدا و اتفاقی واکنش نشون میدم

عادی عزیزم. منم دوماه هستم می ترسم از همه چی. چند روز پیش چیزی نمونده بود درجا قلبم وایسه و بچه بی افته استرس شدید. برام زنگ زدن ترسوندن منو فک کردم یکی مرده فک کردم خانواده و شوهرم اتفاقی افتاد براش

معجزه شکر گزاری
عادی عزیزم. منم دوماه هستم می ترسم از همه چی. چند روز پیش چیزی نمونده بود درجا قلبم وایسه و بچه بی ا ...

خیلی بده 

چنان جیغ زدم فکر کنم واحد بغلی هم بیدار شد

چقد ترسو میشه آدم تازه مادر بیچاره تمترسوندی و بیزارش کردی

آره بنده خدا

انقدر گریه کرد و خودش رو نفرین کرد😔