2777
2789
عنوان

چهار روز از موعدم گذشته بی بی چک بزنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 152 پست
ن بابا منفی شد .این ماهم طبیعی اقدام بودم ک الان دارم پریود میشم😮‍💨تو شوهرت دارو بخوره زود نتیجه م ...

ایشلاه زود نتیجه میگیری دیگه افسرده شدیم بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم چکاب کامل دادیم اوکی بود شوهرمم سونو داد فقط اسپرم نداد 😂 میگه هیچ وقت این آزمایشو نمیدم ...

شوهر من بیچاره هرماه میفرستم ازمایش که ببینم چطور شده 

میگف انقد رفتم دیگه مسئول اونجا زودی منو میشناسه

یه دختر ۷ ساله میدونی کلا ناباروری دارم جلوگیری ندارم چند ماهیه و نشدم چون قصدم خیلی جدی نبوده

عزیزم دختر گلتون بهتر سد ؟  اکثرا خواننده خاموشم ولی یه زمانی خیلی براش دعا میکردم انشاالله که موفق بشه 😍 🙏

شوهر من بیچاره هرماه میفرستم ازمایش که ببینم چطور شده میگف انقد رفتم دیگه مسئول اونجا زودی منو میشنا ...

عزیزممم 😂😂 

عزیزم اسپرم چجوری داد ؟ میگن تو دستشویی باید باشی و موقع تحویل همه نگاه میکنن 🤦

خب پس ایشالا ک این ماه اوکی شده

میدونی چیه چون ماه قبل خورد تو ذوقم اینماه کلا بیخیالم هر ماه از 20 پری تست میزاشتم الان چهار روز گذشت اونم دیگه الکی زدم هیچ امیدی ندارم فک میکنم اینکه میگن بعد از شیمیای احتمال بارداری زیاده بخاطر همینه چون میخوره. تو ذوق آدم دیگه بیخیال میشیم

ازمایشگاه معمولی میره؟دکتر ب شوهر من گفت حتما باید بری مرکز ناباروری چون دقیقترن

میشه گفت ی آزمایشگاه معتبر که خود دکترم و دکتر اورولوژی معرفی کرد بهش

عزیزم شرایط آزمایش چجوریه راسته میگن باید بره تنهایی کارشو‌انجام بده 🤦

هم میتونه بره تو سرویس ازمایشگاه کارشو انجام بده و ظرف و بزاره جیبش و بزاره رو میز

هم میتونه تو خونه انجام بده و ب فاصله ده دیقه سریع نمونه رو برسونه ازمایشگاه

تو هر دوشم میتونه موقه تحویل ی دسمال بپیچه دورش .خجالت نداره ک بقیه هم فک میکنن ادراره

عزیزم شرایط آزمایش چجوریه راسته میگن باید بره تنهایی کارشو‌انجام بده 🤦

اره حداقل از سه روز قبل انزال نداشته باشه خیچ انتی بیوتیکی مصرف نکنه که رو جواب ازمایش تاثیر میزاره